Tanpa kabel ngecas iPhone sareng Apple Watch anjeun dina waktos anu sami sareng ieu 29 $ - carjer BGR

Apple AirPower mangrupikeun uap, sareng éta bakal salawasna. Perusahaan sigana masih nyobian ngawangun pangecas nirkabel, tapi aksésori anu urang tingali anu dipamerkeun ka 2017 moal aya. Untungna pikeun anjeun, pangecas multi alat ieu parantos nginspirasi seueur perusahaan sanésna kanggo nyieun produk anu sami, sareng Stasiun ngecas nirkabel Fatwaior 2-en-1 mangrupikeun salah sahiji karesep urang. Henteu nyobian ngalakukeun hal anu luar biasa atanapi rumit teuing anu tiasa nyababkeun masalah. Sabalikna, éta ngan ukur aksésori anu saderhana pisan anu tiasa ngecas iPhone anjeun sareng Apple Watch dina waktos anu sareng. Potong kupon 20% ayeuna dina halaman produk sareng kéngingkeun aksésori penting ieu kirang ti $ 29!

Di dieu nyaeta sababaraha émbaran tambahan ti kaca produk:

  • Ngecas iPhone sareng Apple Watch dina waktos anu sami: Stasion ngecas nirkabel ngagabungkeun pangecas telepon sareng pangecas nonton unit 1. Éta tiasa ngeusian iPhone anjeun sareng Apple Watch dina waktos anu sami. Henteu ngan ukur anjeun bakal ngahémat waktos, tapi anjeun bakal ngahémat artos. [QC 3.0 WAR CHARGER PERLU, PERLINDUNGAN MATLI TIDAK TERUS]
  • Ukuran kompak: Pangecas nirkabel ngagaduhan carjer jam teleskopisis. Anjeun tiasa ngaleupaskeun atanapi nyorong deui sakumaha anjeun mangga. Cabang ipis & Rengse kabel kabel, saé pisan pikeun dianggo sadinten atanapi kanggo perjalanan.
  • Pangecas Wireless Gancang: Lawu ngecas nirkabel kami langkung kuat tibatan pangecas nirkabel 5W biasa. 10W pikeun Android (Samsung Galaxy S10 / S9 / 9 + / 8 / 8 + / S7 / 7 Edge / S6 / 6 Edge / Note8 sareng seueur deui). 7.5W pikeun ios (Xs Max iPhone / XR / XS / X / 8 + / 8). 2,5 W pikeun séri iWatch1 / 2 / 3 / 4 [Punten nganggo 3.0 WALL CHARGER pikeun ngerjakeunana, adaptor asli anu disarengan sareng telepon anjeun henteu cocog kanggo ieu. FOD méré telepon anjeun lingkungan anu langkung aman.
  • Ngeusi bisi: Jarak anu efektif tina carjer nirkabel urang kirang tina 6 mm. Salami ketebalan kasus anjeun kirang ti 6 mm, anjeun tiasa ngecas telepon anjeun dina hal éta. Sadaya housings sareng logam sareng magnet henteu cocog sareng carjer ieu.
  • Jaminan 12 Wulan sareng Aman Ngecas: Pangecas nirkabel kami dilengkepan sareng sistem panyalindungan sababaraha pikeun nyayogikeun kaamanan, panyalindungan kakehan, perlindungan overcurrent, kontrol suhu, sareng seueur deui. Éta ogé hadir sareng jaminan bulan 12. Upami anjeun aya patarosan ngeunaan carjer nirkabel, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun tetep anjeun parobihan sareng nawaran pang anyarna sareng pangpanjangna dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR