Salah sahiji anu pang jual 2 1 Chromebook di Amazon nyaéta 250 USD - BGR

Upami anjeun milarian Chromebook anu dirobih anu saé anu henteu ngarobih bank piggy anjeun, henteu langkung saé tibatan komputer Lenovo Chromebook C330 Convertible 2 di 1 Convertible . Model laris ieu nawiskeun kakuatan anu cekap pikeun nanganan tugas sapertos email, browsing web, damel sareng streaming video ti YouTube sareng Netflix. Éta ogé gaduh layar toél geulis tina inci 11,6 sareng tiasa muterkeun aperture pinuh pikeun dianggo dina modeu tablet.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ti halaman produk:

  • KOMPUTER PELABURAN TINGGI: Chromebook C330 dilengkepan ku pemproses MediaTek MT8173C, Chrome OS, LPDDR3 4 Go, eMMC 64 Go sareng seueur deui
  • DESIGN SLEEK & STYLISH: Stylish, stylish, and secure, notebook 360 anu dirobih ieu ukuran kurang tina inci kandel sareng 2,6 lbs. Cahaya sareng layar sentuhan IPS FHD 11 inci, sampurna pikeun komputasi sareng multimédia sapopoé, online atanapi offline
  • Prosés kuat: Ngarasakeun pamrosésan anu kuat pikeun tugas sapopoé anjeun, memori LPDDR3 kanggo sababaraha pancén, panyimpenan eMMC kanggo mimitian gancang, Gancang ngangkat software, sareng panyimpenan tambahan 100 Go via Google Drive. dina anjeun Lenovo Chromebook C330
  • MOUNT TO CONNECT: rojongan pinuh I / O nyaéta standar dina C330 Chromebook sareng konektipitas USB-C, SD sareng USB 3.0
  • Gampang Gunakeun: Lenovo Chromebook C330 gampang dianggo, nawiskeun panyalindungan antipirus anu diwangun sareng terus dianggo sareng umur batre anu lami. Teu aya konfigurasi anu diperyogikeun, anjeun ngan ukur kedah akun Google pikeun nyimpen e-mail, peta, dokumen sareng poto liwat panyimpen awan

. ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun ngeunaan nawaran pang anyarna dina pasaran. Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

sumber gambar: Zach Epstein, BGR

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR