Salaplane kakeunaan karbon monoksida - AAIB

Emiliano Sala sareng pilot David Ibbotson kakeunaan karbon monoksida tingkat tinggi dina kabina pesawat anu aranjeunna angkat nalika nabrak caket Pulo Guernsey dina Januari saur Cabang Penyiasatan Kacilakaan Udara Inggris.

Kapal Piper Malibu aranjeunna ngiles dina Januari 21 saatos ngaleungit tina radar kontrol lalu lintas hawa nalika ngaluncur ka Channel Inggris ka arah Cardiff, Wales. 19659004] - Borden: Milarian ka Emiliano Sala

Jasad Sala kapanggih dina karusakan pesawat kasebut, nalika awak pilot Ibbotson henteu acan kapendakan. Hasil beracun anu diterbitkeun Rebo nunjukkeun tingkat karbon monoksida (tingkat COHb) dina getih Sala nyaéta 58%. Saha waé anu langkung saé 50% dina individu anu séhat dianggap berpotensi ngancam kahirupan.

Daniel Machover ahli hukum Hickman & Rose, pengacara pikeun kulawarga Sala, nyarios dina pernyataan: "Tingkat karbon monoksida anu bahaya pisan parantos kapanggih di Emiliano Badan naékkeun patarosan pikeun kulawarga. Pupusna dimungkinkeun bakal ditangtukeun engké dina panalungtikan.

"Kulawarga percaya yén pamariksaan téknis lengkep tina pesawat perlu.

"Kulawarga sareng masarakat kedah terang kumaha karbon monoksida ngagaduhan kana pondok. Kasalametan penerbangan anu bakal datang dumasar kana seueur pangaweruh anu jéntré ngeunaan masalah ieu.

"Kulawarga Emiliano naroskeun ka AAIB pikeun kéngingkeun karusakan pesawat henteu deui ditambat."

Laporan AAIB nyatakeun yén gejala jalma anu tingkat COHb langkung ageung tibatan 50% kalebet sawan sareng teu sadar, sareng berpotensi tiasa ngabalukarkeun serangan jantung.

Sala nembe parantos réngsé transfer 15 £ juta ti Liga Perancis ka Cardiff City. Sisi 1 Nantes sareng parantos ngalatih ku batur sapagodos na énggal dina ngiles pesawat.

"Kami ngagaduhan bukti nunjukkeun yén panumpangna ngalaman épék karbon monoksida dina getih na kami nyangka pilot sigana yén anjeunna parantos ngirangan karbon monoksida sateuacan kacilakaan," saur Geraint Herbert. AAIB nuju panyidik, dina sékrési video dipasang dina Twitter.

"Karbon monoksida mangrupakeun bénsin anu teu warnaan sareng bau. Nyeri sareng pusing tiasa janten gejala, tapi sakumaha tingkat paparan ningkat, éta bakal nyababkeun kaleungitan eling sareng maot.

"Panaliti anu terus difokuskeun kana rupa-rupa daérah anu aya patalina sareng kacilakaan ieu sacara langkung khusus kalayan nalungtik cara-cara anu tiasa aya karbon monoksida ngalebetkeun kabin jinis pesawat ieu. "

Dina pernyataan anu dikirim ka ESPN, juru carios Cardiff City Club nyarios: "The Cardiff City Football Club prihatin ngeunaan laporan pang anyarna ti AAIB anu sakali deui nunjukkeun yén alat anu dianggo pikeun Emiliano Sala henteu pantes. Kami terus yakin yén jalma anu ngabantosan ngatur pamakeanana nyauran tragedi ieu. "

AAIB henteu mastikeun yén karbon monoksida mangrupikeun kacilakaan éta. Laporan ahir bakal dipedar engké.

ESPN FC parantos ngadeukeutan Nantes pikeun koméntar.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/cardiff-city/story/3920537/sala-plane-exposed-to-carbon-monoxide-aaib