Suku OM - OM: Thauvin dijual dina jandéla pamindahan, sanés sanés 90%! - NGAPAK 01

Poto Ikon Olahraga

Dina paningalian FC Valencia, anu nuju nyiapkeun pikeun ngajual Rodrigo di Atlético de Madrid kanggo ampir 60 ME dina jandela pamindahan, Florian Thauvin masih janten pamaén Olympique Marseille. Sareng Rebo ieu dina konperénsi pers, André Villas-Boas nerangkeun yén anjeunna nuju cacah dina skéma Marseille pangsaéna pikeun usum anu bakal datang. Utamana saprak numutkeun palatih Portugis, Valencia moal condong lungsur 50 ME anu dibutuhkeun ku Olympique de Marseille dina hal ieu. Naon André Villas-Boas nyarios yén Florian Thauvin ngagaduhan 90% kasempetan pikeun tetep di Provence.

"Kuring pikir Florian Thauvin bakal janten Marseillais dina bulan Séptémber, sabab sababaraha klub anu tiasa mayar jumlah pamuter pikeun ukuran ieu. Rodrigo bakal angkat ka Atletico Madrid, tapi kuring henteu nyangka Valencia bakal nyéépkeun juta 50 kanggo Florian Thauvin. Abdi kalem. Kuring ngarepkeun anjeunna bakal cageur. Urang ngarepkeun hal éta. Kami ngarepkeun anjeunna bakal aya kanggo Nice. Kuring yakin 90% bakal sayogi. Urang bakal ningali, sadayana tiasa kajantenan dina jandela pamindahan, tapi pasar Inggris parantos parantos ditutup. Florian Thauvin penting pikeun ngahontal tujuan urang. Anjeunna mencetak genep belas tujuan taun ka tukang sareng dalapan asistén, urang peryogi anjeunna sareng anjeunna enggal-énggal uih deui tim. " saur palatih Marseille, mastikeun ogé pakét na pikeun pertandingan di Nantes sareng kamungkinan probilna pikeun dinten katilu di Nice.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01