Suku PSG - PSG: tawaran XXL anu diwajibkeun ku Qatar pikeun ngajual Neymar - FOOT 01

Sawatara jam, Paris Saint-Germain sareng FC Barcelona coba néang perjanjian pikeun nransfer Neymar, Salasa sonten.

Hanjakalna pikeun sagala rupa tokoh protagonis, posisi dua klub masih jauh pisan. Sareng alesan anu saé, upami sadayana sigana satuju yén kaasup Philippe Coutinho dina transaksi, Paris sareng Barcelona sigana teu nilaina dina jangkungna anu sami internasional Brasil, anu nyababkeun béda. Salaku tambahan, Paris hoyong pulih deui 100 ME kalayan kas, sarat pikeun Emir Qatar, tapi ogé sisi katuhu jangji Nelson Semedo dina operasi, numutkeun Le Parisien.

"Nilai Catalans Coutinho di 120M €. Éta jauh teuing nurutkeun Paris. Barcelona, ​​teras nawiskeun ngan 60 80 ME suplement, jumlah anu dianggap rendah teuing ku Paris. Tina sumber Spanyol, PSG ningali hal-hal sapertos: Coutinho + Semedo + 120 M €. Tapi Barcelona, ​​hiji-hijina pembeli sareng prioritas Neymar, henteu ngagaduhan alesan nambahan panawaran salami Real teu ngalakukeun tindakan " nunjukkeun koran poéan Paris, dimana tungtutan Parisian rada luhur teuing di panon manajemén Barcelona. Masih, jam 48 salajengna kedah mutuskeun, sareng tiasa ngijinkeun Nasser Al-Khelaïfi sareng Josep Maria Bartomeu mendakan tempat umum ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01