Seueur Nu Suci ti Newark: Michael Gandolfini Nyarios dina Prefel Sopranos

20 taun saatosna, séri éta Sopranos berhak janten réaktivisasi dina bentuk prequel, kalayan peran utama Michael Gandolfini, putra almarhum James Gandolfini anu maénkeun peran Tony Soprano.

Séri anu abadi ngagaduhan status kultus layar leutik, The Sopranos ngabantosan HBO ngartikeun gambarna sareng netepkeunana janten saluran rujukan pikeun layar alit. upami Sex jeung Kota (1999-2004) et Oz (1997-2003) ogé parantos ngadegkeun precedents, The Sopranos gaduh rasa anu béda, diideuan ku Thriller Penjahat Mafia tina 80 sareng 90 taun (panas, kasino, Éta jalma bébas), nganggo pulas. Dina séri éta, Tony Soprano kedah sacara sakaligus ngatur kulawarga-pegat kulawarga na (Carmela, Junior, AJ, Janice, Meadow) sareng bisnis mafiosa na, anu ngahimpunkeun ti episode ka hareup pikeun konsultasi hiji terapi, Dr. Jennifer Melfi. Éta sakitar tilu kagiatan ieu anu ngawangun séri anu nganut nada anu cahaya sanajan sagala rupa, anu henteu ngeureunkeun anjeunna tina menang 5 Golden Globes.

Michael Gandolfini ngalahirkeun

Dina Séptémber 2020 bakal dileupaskeun di Amérika Serikat The Loba wali tina Tasikmalaya, pilem pitunjuk salaku prequel to séri. Éta bakal lumangsung salami taun 60 nalika karusuhan di Newark, nalika komunitas hideung sareng Italia pasea. Diarahkeun ku Alan Taylor, pilem na bakal ningali putra James Gandolfini, Michael, ngalaksanakeun peran kalungguhan. Dimungkinkeun dibuka dina interpretasi lalakonna, nyatakeun: "Anu lucu nyaéta sateuacan uji coba kuring, kuring teu acan ningali detik Sopranos sadetik. Kuring ngan ukur anak nalika bapak nembak séri. Kuring angkat dina set sareng naroskeun naon éta, anjeunna ngawaler "Oh éta carita ngeunaan jalma anu angkat ka terapi mafia". Bagian anu paling hese pikeun padamelan ieu ningali séri pikeun munggaran. Hésé pisan, kusabab salaku aktor kuring kedah nganalisa cara-cara karakterna, intonasi sora anjeun, sadayana anu kuring parantos ngawalon. Tapi kuring ogé ningali bapa. Naon anu sesah kedah ngalakukeun ieu nyalira. Abdi nyalira di apartemen kuring, ngaluang waktos ningali bapak. Kuring ngamimitian nyieun impian gélo. Kuring ngalakukeun hiji atanapi salami uji Daud [Chase, diréktur siri, Ed]Kuring melong kana leungeun kuring sareng ningali bapakna. "

Tim geulis di hareupeun sareng tukangeun kaméra

Di hareup kaméra, urang tiasa ningali Jon Bernthal (The Punisher), Vera Farmiga (The Conjuring), Stoll Corey (galur nu), Ray Liotta (Biru Biru), John Magaro (The Payung Akademi) atanapi Michela De Rossi, sanaos urang tetep henteu terang sadayana ngeunaan peran masing-masing. Alan Taylor anu ngarahkeun episode 9 tina séri asli sareng ngagaduhan Emmy Award pikeun episode 18 dina usum kagenep bakal diréktur. Saatos The Sopranos, anjeunna damel Lalaki mad, Game of Thrones et Thor: The Dark Dunya.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/the-many-saints-of-newark-michael-gandolfini-sexprime-sur-le-prequel-de-the-sopranos-325275