SYGAV 10,2 Android Android 9.0 Mobil Radio Headset GPS Navigasi Uni ... - VIDEO



SYGAV 10.2 INCHES ANDROID 9.0 CENTRAL NAVIGATION RADIO-STEREO UNTUK KANGKURAN TOYOTA RAV4 2014-2018
===== harga pangalusna https://amzn.to/2WPYLVp
Sistem Operasi Google Android 9.0, Screen Touch Capacitive 10,2 Inch HD Capacitive 1024 × 600
Quad-core 1,6 GHz, Samsung DDR3 2 GB RAM, memori internal 16 GB, ngalegaan kartu media dukungan / kartu GPS / USB drive dugi ka 32 GB
WiFi diwangun, ngadukung 4G (WCDMA) liwat iteuk USB éksternal
Google Maps Online Pitulung SAT Navigasi sareng Peta Navigasi Dukun Android, Kartu 8 Go TF Gratis sareng Peta Kaasup
Telepon gratis leungeun, sistem mobil DVR terpasang, ngadukung kaméra tampilan pungkur. Sakur patarosan, punten ulah ragu ngahubungan kami, kami ngawalon pesen dina jam 24. ieu mangrupikeun cara ngahubungi kami langsung: klik "SYGAV" di luhur "tambihan karanjang", teras klik "nanyakeun pertanyaan".
Punten Catet: 1. Tulisan ieu ngan ukur kanggo nyetir di kénca. punten perhatikeun yén éta ngagaduhan dua liang 2 ca. Produk ieu bakal cocog pikeun 2014-2018 Toyota RAV4, éta nyolok sareng muter, nyokong kaméra cadangan pabrik, JBL panguat sareng kontrol setir. . 1) 9.0 sistem 2 murni) CPU: A9 RK3188 inti Cortex, 1.6GHZ 3) RAM (ingetan): 2 Go DDR34) Integrasi kartu iNand lampu: 16 Go 5) 1080p ngadukung + musik tanpa rugi tina 6 dhukungan roda 7) Milarian di diréktori "A to Z" 8) Layar touch capacitive 9) Wangun-in WiFi 10) 3G interface modem 11) 8 Go kartu minangka hadiah (upami kartu nagara anjeun henteu sayogi. kosong kartu SD) Kertu anu bakal dikirim salaku kado) 12) Mikropon éksternal gratis 13) basa OSD: Inggris / Rusia / Perancis / Jerman / Spanyol / Italia / Arab / Portugis / Turki / Thai / Polandia / Ibrani, jsb. dina jinis basa 20 14) Sokongan pikeun Fungsi Dual Zona 15) hiburan Online, ngarojong pidéo online, TV, film, musik, radio, Youtube ... 16) Komunikasi online, tetep nyambung via Twitter, Facebook, Gtalk , Gmail sareng jasa anu sanés. Dukungan pikeun maca sareng ngedit software 17 Office) Dhukungan pikeun 18 Google Play Store) 4 x 50w dikurilingan stereo (max.), Output 19 Subwoofer) Dukungan pikeun format 3D, format gambar 1080P, H.264, DIVX Live 20 ) Fungsi pitulung bébas tangan, jaba mikropon éksternal 21) Ngalengkepan pidéo HD dugi ka 1920 * 1080pixels, poto dugi ka 4096 * 4096 piksel 22) A2DP 23) Sistem mobil DVR diwangun 24) Rearview ) Mirror Link Function 25) Tuner radio sareng RDS 26) Pilihan log boot boot Package kalebet: 27 x Alat Android 1 x Abness sareng 1 Canbus x 1 RCA kabel x Card (Kado) 1 x 1 USB adaptor x USB kabel (2 x 1 x abness with a 2 Canbus x 1 RCA kabel x Card (Gift) 1 x 1 USB adaptor x USB kabel ( nganggo panyambung USB XNUMX sareng XNUMX) XNUMX x XNUMX GPS antena x kabel AUX XNUMX x mikropon éksternal

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=t8J3na3RWqM