Teu aya kasempetan yén earbuds Anker asli anu disada saé dijual dina 40 $ - BGR

Jujur, harga 60 $ dina Anker Soundcore Liberty Neo Seueur Wireless Bluetooth Earphone nyaéta langkung ti ngan Tombol anyar ieu nawiskeun kualitas sora anu luar biasa, umur batré anu hébat sareng bahkan pembatalan, sapertos headphone anu anjeun badé mayar opat kali deui. Salaku adil sakumaha harga ieu, éta ngeunaan Deals BGR. Janten anjeun terang anjeun moal mayar harga ritel pinuh. Pindah ka Amazon ayeuna sareng anjeun tiasa mésér pasangan ukur $ 39,99!

Di dieu nyaeta informasi langkung lengkep ihwal kaca produk:

  • Jantung na mangrupikeun mérek audio Anker, tandatangan urang dihargaan ku langkung ti jutaan jutaan jalma di 10. . Liberty Neo bagian tina séri Liberty kami tina headphone nirkabel anu leres.
  • Supir graphene cocog anu sampurna: Salaku panaratas di graphene, kami nganggo pangalaman pikeun nyiptakeun supir anyar kanggo headset Bluetooth Liberty Neo anu pinuh ngaeksploitasi sipat anu luar biasa. . 100 kali langkung susah tibatan baja sareng 35% langkung hampang tina diafragma tradisional, éta osilasi kalayan akurat ekstrim pikeun masihan musik anjeun tahap sora anu langkung lega kalayan akurasi anu luar biasa sareng kajelasan kristal jelas dina sajumlah frekuensi.
  • Bass yén anjeun tiasa ngaraosan: téknologi ekslusivitas BASSUP kami nganalisa frékuénsi audio séhat anjeun dina waktos nyata sareng langsung nambahan bass dugi ka 43%. Cukup eureun kanggo ngadangukeun musik anjeun sareng mimitian perasaan éta.
  • Konéktipitas henteu bisa dipisah: antenna LDS, diturunkeun tina téknologi satelit, ngagabung sareng Bluetooth 5. 0 nyieun link anu ampir teu leupas antara headset nirkabel sareng alat anjeun, bahkan dina lokasi anu sibuk. Henteu aya luncat, henteu aya titisan.
  • Ringan sénsitip: Unggal headset Bluetooth beuratna ngan 0,2 kg. Pikeun mastikeun pangalaman bébas kacapean, euweuh masalah sabaraha lami anjeun ngadangukeun.
  • Minggu pendengaran anu kuat: Kalayan Sél Daya Anker Warisan kami sareng efisiensi anu luhur, Liberty Neo nawiskeun langkung seueur ti jam maca tanpa kabel 3,5 tina biaya tunggal sareng lembur 9 tina kasus muatan kompak.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun ngan nawaran pang anyarna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR