Tingkat pangangguran turun dina kuartal kadua - VIDEO



INSEE parantos nerbitkeun inohong na dina tingkat pangangguran di Perancis, éta sajumlah 8,5% tenaga kerja dina kuartal kadua 2019, 2,52 juta nganggur.

https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/le-taux-de-chomage-en-recul-au-deuxieme-trimestre-7798180340

https://www.rtl.fr/emission/rtl-midi/rtl-midi-du-14-aout-2019-7798182801

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=Dp7ZrI93GDU