Afrique-France: dinner di luhur antara Emmanuel Macron sareng Alassane Ouattara - JeuneAfrique.com

Emmanuel Macron sareng Alassane Ouattara di Élysée November 12 2018. © Michel Euler / AP / SIPA

Kapala nagara Ivoian sareng pasangan Perancis na bakal nyumponan dinten Kemis ieu di Fort Brégançon, tempat usum panas presiden Perancis di Var, kanggo tuangeun anu bakal milu Dominique Ouattara sareng Brigitte Macron.

Alassane Ouattara ngaréspon kana undangan Emmanuel Macron pikeun rapat ieu perayaan ulang ulang taun 75th badarat satru di Provence, anu ogé bakal dihadiran ku Présidén Guinean Alpha Condé sareng urut Présidén Perancis Nicolas Sarkozy. François Hollande, ogé diajak milu ngiringan perayaan, ditolak.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique