Tunisia: Majelis ngajadwalkeun sési khusus pikeun ngarobih hukum pamilihan - JeuneAfrique.com

Majelis Wakil Rakyat (ARP) di Tunisia, dina peresmian Parlemén anyar 2 Désémber 2014. © Hassene Dridi / AP / SIPA

Biro Majelis Majelis Rakyat (ARP) parantos nimbalan timbalan pikeun sési anu luar biasa anu dijadwalkeun pikeun Agustus 22, kalayan tujuan ngarobih hukum pamilihan pikeun ngirangan telat-telat nalika ngiringan présidén dina Séptémber.

SMS, e-mail, sareng pos pos anu sami ... Kantor Majelis wakil rakyat (ARP) ngagunakeun hartos anu hébat pikeun ngeprak timbalan. Sanaos liburan parlemén, ARP kedah nyumponan dina sési anu luar biasa, dina 22 Agustus, kanggo ngarobih tulisan 49 hukum pamilihan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique