Urang ngarobih deui dunya 14 Agustus 2019 - VIDEO



Milarian Hiji deui ngarobih dunya sareng Philippe Corbé 14 Agustus 2019 dina RTL.fr.

https://www.rtl.fr/emission/on-refait-le-monde/on-refait-le-monde-du-14-aout-2019-7798183596

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=tG0L3z0BXt8