WhatsApp 2019 08 14 Video ka 18 h 29 - VIDEO



Salaku tutugan perayaan Poé Kamerdikaan sareng pikeun nyatakeun solidaritas sareng Kashmir, Angkatan Laut Pakistan ngatur perhimpunan kapal di Pelabuhan Karachi. Seueur jumlah pamayang, barudak sareng penduduk milu dina acara rally, ngibaratkeun umbul-umbul nasional sareng Kashmir sarta nyanyi slogan patriotik tina jangkungna anu teu pernah aya pikeun Pakistan sareng Kashmir.

#HumAikHain
#PakistanZindabad

#PakistanNavy Saluran resmi
Facebook: https://www.facebook.com/pg/PakistanNavyNHQ
Twitter: https://twitter.com/Pakistannavynhq
Instagram: https://www.instagram.com/pakistan_navy
DGPR FB: https://www.facebook.com/pg/DgprNavy
Twitter DGPR: https://twitter.com/dgprPaknavy

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=Udnudaoy_Jc