Zidane DISSATISFIED sareng usum panas Real Madrid? - The Daily Mercato #27 - VIDEO



Dina program Daily Mercato Rebo ieu:

Diulas Ben Yedder - Rony Lopes
Kalepatan Kamano, Gonalon dilacak, éta nyambungan di Bordeaux
The sinetron Neymar terus
Zidane sanes kipas tina Van de Beek ... atanapi tina Jovic!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=_q1ujVwBFBE