PSG - PSG maén bal: Ngimpi Tuchel pamuter ieu, éta ngabales kana 100% - FOOT 01

Poto Ikon Olahraga

Ieu henteu Rahasia pikeun seueur jalma, kakuatan Paris Saint-Germain gaduh sababaraha kalemahan sareng utama nyaéta di kénca pertahanan.

Layvin Kurzawa henteu deui ngajalankeun sababaraha bulan sareng Juan Bernat, alus teuing karasa, kadang nyumponan sababaraha liang hawa dina rencana pertahanan. Ku sabab kitu, akal, Paris ngawaskeun kasempetan anu tiasa timbul dina séktor ieu dimaénkeun ku tungtung windows transfer. Diantara file anu dilacak, mangrupikeun salah sahiji Raphael Guerreiro, anu kontrak ka Borussia Dortmund tamat dina sataun.

Sareng numutkeun inpormasi Bild, dua minggu ka hareup bakal ditangtukeun dina hal ieu. Mémang, BVB bakal ngajukeun ka internasional Portugis na tina sambungan kontrak. Dina acara yén urut Lorient bakal nolak, éta bakal langsung dijual sareng éta kaayaan éta janten pikaresepeun pikeun PSG sabab pamuter, anu ngahargaan pisan tinggi Thomas Tuchel, bakal masihan préparasi na di Paris di bisi miang. Tetep katingal tina naon anu bakal janten kaputusan ahir pamuter, anu profilna parantos disahkeun ku Tuchel mangtaun-bulan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01