Sup ka bawang bodas: Resep homemade 3 gampang disiapkeun - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Sup bawang bodas mangrupikeun gastronomi anu klasik. Upami anjeun henteu kantos nyobian sup bawang bodas, naon anu anjeun ngantosan? Kami ngajak anjeun di dieu pikeun milari tilu resep sup bawang bodas anu saé ogé siap ku kituna anjeun tiasa milih hiji anu paling cocog kana raos anjeun.

Bawang bodas pribumi ka Asia Tengah sareng, syukur kana rasa sareng aroma, parantos diekspor di sakumna dunya. Kadaharan ieu disarankeun pikeun sumbangan na mineral sapertos fosfor sareng yodium ogé pikeun asupan vitamin B6 na.

Sup bawang bodas ogé tiasa disebut sup Castilian. Émut yén salawasna ngarobih resep kana rasa anjeun ku kalebet atanapi ngalebetkeun hiji atanapi langkung bahan. Ka anjeun apron!

1. A sup bawang bodas vegan

Resep sup bawang bodas ieu peryogi pisan sababaraha bahan, sareng cocog pikeun vegetarian sareng vegan.

Upami anjeun ngagaduhan babaturan vegan di bumi, resep anu langkung saé ieu tiasa janten pilihan anu hébat. Éta, ogé, gampang pisan nyiapkeun.

Bahan (per jalma)

  • 2 cengkéh bodas
  • 30 g roti lami (roti ti dinten sateuacan)
  • 1 / 4 séndok leutik paprika amis
  • 1 + 1 / 2 séndok tinaminyak zaitun tambahan parawan
  • 1 l cai
  • Uyah sareng lada (dina luang anjeun)

siap-siapna

  • Potong diced atanapi ipis diiris sareng tempa buku kanggo engké.
  • Panas minyak zaitun dina panci.
  • Mesek cengkéh bawang bodas, potong strips ipis jeung ngagoreng dina loyang sareng drizzle minyak zaitun dugi ka warna warna emas anu saé.
  • Tambahkeun roti tanpa diaduk supados persiapan anjeun henteu kabakar.
  • Tambahkeun paprika anu amis sareng aduk.
  • Tuang liter cai, teras uyah sareng cabé sakumaha anjeun.
  • Masak dina panas luhur dugi ka ngagolak.
  • Hurungkeun panas sareng ngantep éta masak kanggo sapuluh menit deui atanapi dugi ka istirahat roti.

Artikel ieu ogé tiasa resep: Kumaha carana nyiapkeun mayonnaise vegan nikmat

2. Sup bawang bodas kalayan chorizo

Mangkuk bawang bodas sareng sop chorizo

Resep bawang bodas sareng chorizo ​​ieu mangrupikeun bagian tina resep sup bawang bodas tradisional. Resep ieu, tanpa ragu, salah sahiji anu resep resep bawang bodas anu paling énggal ogé salah sahiji anu paling gampang nyiapkeun.

Tapi éta ogé resep anu langkung saé kalori sareng dina peureum. Salianeun chorizo ​​ngalaksanakeun seueur kalori ogé koléstérol, alesan pangna resep ieu sanésna anu paling lega. Nanging, nyobian hidangan ieu aya kalana moal mangaruhan kaséhatan anjeun.

bahan

  • 4 cengkéh bodas
  • 120 g chorizo
  • 1 nyiksikan roti keras
  • susu 130 ml
  • endog 2
  • Uyah sareng paprika amis (dina rineh)
  • 1 l kaldu daging
  • Minyak zaitun tambahan parawan (kuantitas anu dipikabutuh)

siap-siapna

  • Tuang drizzle minyak zaitun kana pan sareng panas.
  • Rendang cengkéh bawang bodas sareng tumis kana minyak dugi aranjeunna janten warna emas anu saé.
  • Potong chorizo ​​kana buah leutik ogé roti sareng lebetkeun bahan ieu kana loyang. Aduk rata.
  • Tambah kaldu sareng bawa kana kulub.
  • Teras ngirangan panas sareng hayu masak salami sapuluh menit atanapi dugi roti istirahat.
  • Ieu waktuna kanggo aduk dina dua endog bari diaduk terus-terusan salami lima menit. Gagasan éta kanggo meunang krim.
  • Sadaya anu anjeun laksanakeun nyaéta ngalayanan sareng nikmati tuangeun anjeun. Selera napsu!

3. Sup bawang bodas kalayan endog poék

Endogna nyayogikeun protéin anu bermutu tinggi sareng énergi.

Salaku tambahan, éta ngandung bagian saimbang asam amino ésénsial, naha éta disarankeun make sababaraha kali saminggu. Hiji studi bahkan nyatakeun yén ngonsumsi hiji endog endog henteu ngabalukarkeun résiko kardiovaskular.

bahan

  • 2 cengkéh bodas
  • endog 3
  • 150 g roti
  • 1 l kaldu sayur
  • 1 paprika manis anu amis
  • Minyak zaitun tambahan parawan (kuantitas anu diperyogikeun)
  • Uyah (dina rineh)
  • Peterseli (dina waktu luang anjeun)

siap-siapna

  • Mesek sareng potong cengkéh bawang bodas kana irisan ipis.
  • Tuang percikan minyak zaitun dina skillet sareng panas.
  • Tumis cengkéh bawang bodas, teras motong roti janten irisan ipis anu anjeun teras lebetkeun tiasa kalebet panci nepi ka cengkéh bawang bodas nyandak warna emas anu saé.
  • Tambihkeun paprika anu amis, teras aduk sadayana.
  • Ayeuna tambahkeun kaldu sayur, uyah sakumaha anu anjeun pikahoyong, teras bawa ka kulub salami dua menit.
  • Cabut sup ti panas teras pasang dina wadah anu cocog pikeun oven.
  • Teundeun hiji endog dina unggal sup sareng dipanggang dina 180ºC dugi ka sup ka kandel.
  • Ngahias lempeng sareng peterseli.
  • Sadaya anu anjeun laksanakeun nyaéta menikmati sup anjeun! Selera napsu!

Artikel ieu ogé tiasa resep: Jieun kentang boneka udang anu enak ieu sareng resep buatan bumi

Ieu resep resep bawang bodas anu gampang-resep tarik pikeun anjeun? Pasang apron anjeun sareng ngamimitian!

Ulah ragu pikeun nyampur bahan anu dipikahoyong. Kami sering nyarios ka anjeun: dina masak, wates, éta imajinasi anjeun anu nempatkeunna handap!

Sateuacan ngantepkeun kami, panggihan di handap sababaraha ide tambahan pikeun nyiapkeun sup bawang bodas anu cocog sareng raos anjeun:

  • Tambihkeun kentang
  • Jeung naha henteu Bayonne ham?
  • Anjeun tiasa ngagentos paprika amis kalayan paprika anu kuat
  • Gabungkeun sayuran ogé saé: a leeksuung, zucchini atanapi wortel mangrupikeun pilihan anu saé

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/soupe-a-lail-3-recettes-maison-faciles-a-preparer/