6h News - Hong Kong: Trump kalibet sareng nunjukkeun rapat sareng Xi Jinping - VIDEO



Donald Trump sigana nyarankeun "rapat" sareng pasangan Cina na, Xi Jinping pikeun ngabahas ketegangan anu parantos goncang Hong Kong langkung ti dua bulan.

https://www.rtl.fr/actu/international/les-infos-de-6h-hong-kong-trump-s-implique-et-suggere-une-rencontre-avec-xi-jinping-7798183910

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=0K93ah8g2vg