Kubu karajaan: Meghan tanpa ngahargaan ka Kate, Camilla, Diana, Anne sareng ratu

Meghan Markle et Pangeran Harry nikah nalika spektakulerna Royal kawinan dina Méi 2018. sareng wilujeng sumping anu kahiji Archie Harrison Mountbatten-Windsor sakedik kirang ti sataun saatos taun Méi. Adipati sareng Duchess of Sussex ogé pindah kana bumi kulawarga anu kahiji sareng ngalengkepan tur karajaan anu kahiji salaku pasangan, dina awal bulan Meghan. Nanging, Meghan masih henteu gaduh janji militér anu terhormat, teu sapertos ratu Putri Anne, nu princesse Diana la Duchess of Cornwall et . Kate Middleton .

Kate, Duchess of Cambridge, nyepeng jabatanana Patugas Ngabéréskeun Kadet Udara RAF.

Ieu mangrupikeun bukti pikeun gairah anu kasohor pikeun pamuda sareng pendidikan, sabab Air Cadets ngabentuk 12 ka taun 20 ngalayang, luar sareng kapamimpinan.

Bisa waé yén Meghan henteu ngungkabkeun harepan pikeun nambihan janjian pikeun tentara dina kalungguhan karajaanna, sabab bidang kaahlian karajaan nya dipuseurkeun kana masalah sosial, environmentisme sareng kapamimpinan awéwé.

Duchess of Sussex ogé henteu ngagaduhan kawarganagaraan Inggris, anu tiasa janten halangan pikeun kéngingkeun posisi di Angkatan Bersenjata Inggris upami anjeunna henteu ngarobih status kewarganegaraan di lembur.

The Duchess of Sussex, Duchess of Cornwall and the Duchess of Cambridge (Gambar: Getty)

Kate Middleton

Kate, Duchess of Cambridge ngadatangan kadet RAF (Gambar: Getty)

Salaku tambahan, Duchess mangrupikeun anggota kulawarga Kulawarga ti saprak Mei 2018, anu sateuacana waktosna kirang langkung pikeun ngabebankeun tugas karajaan.

Anjeunna nampi paréntah karajaan anu munggaran dina Januari. taun ieu, janten landasan Téater Nasional, Mayhew, Paguyuban Paguyuban Pasamakmuran sareng Karya Pintonan.

Kate janten panaung Royal Yayasan di Oktober 2011, janten dua duchesses nyandak peran anu penting dina waktos pernikahan karajaan séwang-séwangan.

Duchess Cambridge Nampi Ngangkatan Pelantikan Kaset Air hawa Pangeran Philip urang dina 1945 (Désémber 1945).

Maca deui: Naha Meghan nyentak Kate sareng kaputusan ngeunaan Archie sakedik?

Putri Anne

Putri Anne nunggang parade ulang taun Ratu dina taun ieu (Gambar: Getty)

Duchess of Sussex ayeuna nuju ngantunkeun maternity saatos ngalahirkeun nepi ka Archie dina 1965. Mei, sareng sepuh anu anyar kedah ngiringan Ratu sareng Pangeran Philip di Balmoral bulan ieu.

La reine dirina ngaladénan dina Bantu Téritori Bantuan Bantu pikeun Awéwé (ATS) nalika Perang Dunya Kadua.

Her Majesty, dikenal salaku Kadua NCO Elizabeth Windsor di ATS, dilatih salaku mékanika. sareng supir.

Samentara éta, catetan karajaan anu énggal tina Putri Anne kalebet pasini militer 27

Ulah sono
Kumaha Fergie tos ka Puteran Anne saatos dilabélan "parasit"
Beda "bédana anu teu aya hubunganana" antara Camilla sareng Sarah Ferguson
Salaku Cherie Blair "ngaganggu" Ratu Balmoral

Pasini Militér Diraja

Pasini Angkatan Bersenjata Royal (Gambar: DX)

Catetan karajaan anu endah Putri Putri ngalangkungan nominasi militer 27.

Putri Royal parantos nyarengan barengan pangéran Charles, Andrew sareng William dina taun ieu. jabatanana salaku kapala kolonél tina Blues and Royals.

Indung Pangeran Harry putri Diana ogé nampi penghargaan militér, utamina pikeun Putri Wales 'Regiment.

Camilla, Duchess of Cornwall

Camilla, Duchess of Cornwall salaku Kolonél-in-Chief of Royal Australian Corps Pulisi Militer (Gambar: Getty) [19659036] $ (function () {ExpressApp.TopArticles.Init ('https://cdn.images.express.co.uk/api/articles/recommended/ga12h_106.json?r=2') })

{% = o.title%}

Tapi, Sarah Ferguson nalika anjeunna HRH jadi Duchess of York, anjeunna henteu ngagelar pos militér, sanaos salakina. Jasa lila-lila Pangeran Andrew dina Royal Angkatan Laut.

Nu awéwé Princess Beatrice et putri Eugenie saprak aranjeunna henteu "aktif" anggota karajaan, aranjeunna henteu gaduh ngahargaan militér.

Camilla, Duchess of Cornwall Samentawis waktos, anjeunna parantos diangkat jadi penghormatan, kalebet kalebet posisi Jabatan Gurun Gurun dina ingetan bapakna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express