Kate Middleton: Kumaha Kate hubunganana ka Charles pikeun pastime karesep William

Kate, Duchess of Cambridge kawin Pangeran William dina April 2011, tapi panganten duaan ngahiji saprak datangna di universitas. ti St Andrews. Pangantenan ngumumkeun pertunanganna dina 2010 sareng sateuacan éta, Kate parantos nyéépkeun seueur waktos ngartos kulawarga kulawarga karajaan. Dina 2007, nalika perjalanan ka Balmoral, Kate gaduh hubungan anu caket sareng Pangeran Charles nalika milu dina salah sahiji hobi favorit William.

Kate diajar moro sareng Pangeran Charles di perkebunan karajaan, anu ngadorong amarah. sababaraha peminat karajaan sareng kelompok hak-hak sato.

Duchess diwakilan ngayakeun dua anu katingalna siga pheasants paéh.

Saurang wawakil PETA (People for the Ethical Treatment of Sato) ceuk dina waktos éta: "Ngareureuwas sareng hina. yén anjeunna kalibet dina olahraga getih. "

"Kate écés nyoba pikeun mikacinta cinta ka kulawarga karajaan sareng putusanna moal aya anu ngabantosan anjeunna.

Maca deui: Meghan Markle sareng Harry ngalarang tina sosialisasi. ngurilingan bunderan tugelna

Kate Middleton News: Kate berhubung sareng Pangeran Charles ngeunaan hobi (Gambar: Getty)

"Henteu lami pisan, anjeunna difoto ngagem topi bulu anu nyababkeun panongton sareng anjeunna ayeuna ngagorowok dina olahraga getih.

"Lolobana masarakat bakal geuleuh ku gambar-gambar ieu."

The Duchess tina Cambridge pasti bakal nyandak moro heula anjeunna, dimana anjeunna bakal pangersa Charles Charles diajar moro kijang.

Numutkeun kana Daily Mail, "Panaksian kasaksian yén Miss Middleton nunjukkeun tingkat kapercayaan anu luar biasa dina ngobrol sacara bersemangat sareng Pangeran Charles nalika anjeunna nunjukkeunkeun trik dagangna."

Judul warta Kate Middleton =

Warta Kate Middleton: Tempat moro lumangsung di Perumahan Skotlandia di Ratu, Istana Balmoral (Gambar: Getty)

Sareng panulis karajaan Robert Jobson ngaku yén mundur karajaan ti Highlands kabuktian

Anjeunna nyerat: "Nini William yakin pentingna Kate ka incu anjeun nalika anjeunna mastikeun yén panganten ngora bakal boga bolthole anu aman sareng romantis dina perkawis Balmoral. 19659004] Nalika Putri Diana disababkeun dina hate na karajaan karajaan, Princes Charles disenengi ku bentang anu indah - sareng beungkeutna sareng Kate tumbuh langkung kuat nalika ningali kumaha dirina karasa ku cara anu sami.

Anjeunna kéngingkeun: sabab Kate mangrupikeun hasil tina pangakuan yén William parantos mendakan anjeunna batur anu tiasa bagja bagikeun jarak jauh ti Aberdeenshire anu anjeunna dipikacinta, jalma anu bakal leumpang di sisi na ku sajauh anjeunna tiasa eta bakal resep sareng ngagulung di hareupeun seuneu seuneu di tungtung peuting. poe na. "

Baca leuwih: Kate Middleton hamil? Kumaha Kate bakal manjangkeun kulawargana

News Kate Middleton Kate Middleton News: Kate sareng Pangeran Charles ngahiji dina moro dina 2007 (Gambar: Getty)

Kanyataanna, Kate resep pisan moro anjeunna dugi ka anjeunna malah investasi dina bedil 20 sorangan.

Salah sahiji sumber nyarios, "Anjeunna resep gaya hirupna moro, shooting sareng fishing. 20 shotgun lancar anu diluncurkeun cocog pikeun manuk kaulinan némbak. "

Najan réaksi négatip pikeun moro gambar, Kate hadir dina moro Dinten Tinju anu terakhir - tétéla para pangaribawa, partridge, sareng moro bebek, numutkeun komentator Royal Rebecca Inggris.

Éta lumangsung di perkarangan Sandringham sareng Ibu Inggris nyarios yén Kate éta sumanget "awéwé branded".

Baca leuwih: Tamu Ratu Balmoral: Sadaya Anu Badé Nganjang ka Ratu

Warta Kate Middleton

Warta Kate Middleton: Samentara éta, Meghan, tegesna nentang getih Sp Sp (Gambar: Getty)

Nanging, Kate bakal milu dina perayaan ngan saatosna miang ku istri anyar Pangeran Harry Meghan Markle .

Saurang insider karajaan, "Meghan sadar yén anggota kulawarga karajaan parantos lami ngalakukeun sababaraha abad sareng yén aranjeunna moal ngarobah kabiasaanna.

"Anjeunna henteu vegan atanapi ngan vegetarian, tapi anjeunna henteu resep kekerasan sato anu henteu perlu.

"Harry ngajelaskeun ka anjeunna yén perlu pikeun ngawates jumlah manuk dina harta sareng yén ieu sadayana bagian tina manajemén. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express