Nu 7h30 14 Agustus 2019 RTL Surat kabar - VIDEO



Milarian koran RTL sareng redaktur RTL tina 14 Agustus 2019 dina RTL.fr.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=ZDe46VeRvRc