Pupusna Arafat Dj / Samuel Eto'o Putra aya di Abidjan

Pupusna Houon Ange Didier alias Arafat Dj masih hésé ditampi pikeun seueur masarakat Ivoian, réncang sareng baraya para Daishikan.

Artis dibéré bakat anu gedé, Arafat Dj parantos nandaan waktos na sareng jamanna. Hiji hal anu parantos ngahontal anjeunna pangakuan sareng silaturahim seueur bintang di sakumna dunya.

Duka sareng sedih ku wartos pupusna Arafat Dj, Samuel Eto'o Fils kunjungan ka Abidjan. Sillouette bintang Kamerun balon katingal dina Rebo ieu 14 Juli 2019, di enggon Kenzo, pupuhu panitia pamakaman pamimpin "People China".

Baca ogé: DJ Kedjevara ngucapkeun dina pupusna DJ Arafat: "Kami sadayana kaliru ..."

Kunjungan anu mana, numutkeun sumber kami, dilakukeun ku Pitchitchi pikeun naroskeun ngeunaan program pamakaman Houon Ange Didier, "Putrana". Éta, sateuacan masihan ucapan takziah ka bangsa Ivoians sareng kulawarga almarhum.

Salaku panginget, Samuel Eto'o Fils parantos salah sahiji sponsor favorit Arafat Dj salami mangtaun-taun.

Stéphane Kokoa

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/deces-darafat-dj-samuel-etoo-fils-est-a-abidjan