Meghan Markle sareng Pangeran Harry ngagaduhan perjalanan rusiah ka Ibiza

Anu cachottiers saeutik! Meghan Markle sareng Pangeran Harry henteu nyarios kami sadaya ngeunaan usum panas liburan na. ti The eunteung, panganten lalaki sareng orokna Archie nyéépkeun lima dinten di handapeun panonpoé Ibiza dina awal Agustus, angkat ku pesawat pribadi. Tempat tinggal anu henteu dikabarkan dina pers sateuacan balik deui ka tanah Inggris. Kulawarga bakal angkat teu lami saatos ulang taun Meghan Markle, anu ngagaduhan 38 dina Agustus 4.

Numutkeun média Spanyol, indung ngora, salakina sareng putrana dibarengan ku anggota kaamanan. Henteu aya anu anyar dina kaayaan panonpoé ti sudut pandang ieu. Urang teu terang dimana kulawarga tinggal, tapi The eunteung bet di villa pribadi di lokasi sepi di Pulo. Istana Buckingham nolak mairan ... Liburanna teras teras ka Balmoral, tempatna usum panas ti ratu.

Si Meghan Markle milih Ibiza kusabab anjeunna sigana kagoda salami sateuacana tetep di Nusantara Balearic. Puguh aya di 2016 sareng dua pacar sareng parantos dipasang dina Instagram seueur tembakan, teras mikaresep kolam renang, topi sareng gelas anu ngalindungan anjeunna tina srengenge anu panas. Perjalanan anu kirang rusiah ti hiji anu parantos anjeunna atosan.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/meghan-markle-et-le-prince-harry-se-sont-offert-un-voyage-secret-a-ibiza-1012038