Palatih Atlanta United Boer nyesal pilihan kecap

ATLANTA (AP) - Palatih Atlanta United, Frank de Boer hanjakal milih kecap-kecapna - kecap khusus - dina wawancara sareng koran Inggris ngeunaan equity gender dina maén bal sareng digaris dina anjeunna mangrupikeun penyokong bal maén awéwé. 19659002] Sateuacan pertandingan Rebo tina Piala Campeones, De Boer dikritik dina wawancara éksténsif anu dikaluarkeun ku The Guardian, dimana anjeunna nyebatkeun éta "konyol" yén pamaén ngaharepkeun nampi gaji anu sami sareng lalaki pikeun Piala Dunia. 19659002] Pelatih Serikat ngadamel pernyataan sateuacan pertandingan, nyatakeun anjeunna henteu hoyong janten selingan pikeun timnya. taun janten palatih juara bertahan Piala MLS.

De Boer, asalna ti Bayaran-Bas nyarios sababaraha basa sareng sakapeung ngagaduhan masalah mendakan kecap anu leres dina basa Inggris, saur anjeunna sadar yén anjeunna damel pilihan anu goréng.

"Utamina kecap oléhok," saurna. "Ieu kecap hésé upami kuring ngan ukur maca kecap éta. Upami anjeun ningali kontéksna, kuring atos terangkeun kanyataan yén kuring masih ngamaénkeun maén bal awéwé. "

De Boer, tilas béntang Walanda anu janten palatih jangka pondok di Inter Milan sareng Crystal Palace, parantos diupah ku Atlanta United pikeun ngagentos Tata Martino anu populer. Saatos ngamimitian anu telat, tim naék ka tempat kadua dina Konferensi Wétan sareng bakal maén piala anu sanés dina final Piala Terbuka AS dina dua minggu.

Tapi de Boer dikritik pikeun sababaraha koméntar na, kaasup acuan pikeun peminat Atlanta United anu "manja" nalika tim aya dina masalah. Anjeunna hapunten blunder sareng nyebatkeun éta béda hartosna dina basa indungna.

Salami tetep di Ajax, de Boer nyarios anjeunna nyobian usaha pikeun nambihan tim awéwé. Walanda parantos dugi ka final Piala Dunia Wanita taun ieu sateuacan kasoran AS .

"Kuring bakal ngamajukeun," ceuk Boer ngeunaan olahraga awéwé. "Kuring pikir lamun pantes, aranjeunna kedah meunang. Upami aranjeunna hoyong janten (langkung hadé dibayar ti lalaki), aranjeunna kedah ngagaduhan langkung ti lalaki. Siga éta. Tapi deui, kuring pikir kecap "konyol" rada hésé. "

Sae pisan saé mental sareng saé séhat. Salaku tambahan, olahraga tim anu hebat. Mudah-mudahan urang tiasa ningali seueur awéwé maén olahraga, khususna maén bal, kumargi kuring resep maén bal. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/atlanta-united-coach-de-boer-regrets-choice-of-words-081519