India: Pangadilan ngarobih sareng ngajadikeun Kuldeep Sengar langkung parah | Warta India

NEW DELHI: Pangadilan di Delhi dibébaskeun tuduhan ngalawan MP Kuldeep Singh Sengar Rebo ka anu ngajak ka panjara anu leuwih panjang pikeun perkosa budak leutik, sabab salaku anggota déwan, anjeunna ogé PNS.
Pengadilan dipinda tuduhan sateuacana dina 3 sareng 4 (serangan seksual sareng hukuman anak) tina Pocso Act pikeun nyababkeun tuduhan langkung serius dina Artikel 5 (c) sareng 6 (resmi kaliru tina serangan seksual ngalawan) anak). jeung hukuman na) tina polah. Ieu hartosna upami Sengar dihukum, anjeunna ayeuna ngahukum hukuman minimal tina 10 taun dipenjara, langkung ti tujuh taun anu disayogikeun dina Artikel 3 hukum. Nanging, pinalti maksimal pikeun dua cacah mangrupikeun hukuman mati.
"Kuring mendakan yén aya kasus prima facie pikeun ngagantung muatan handapeun Artikel 3 sareng 4 UU Pocso ngalawan Sengar dina Bagéan 5 (c) Bagian 5 UU Pocso ...", Hakim Daerah Dharmesh Saur Sharma, ngalanggan pangamatan pengacara
Dharmendra Mishra sareng Poonam Kaushik, muncul pikeun indung anu salamet, yén tuduhan salajengna kedah dituduh ngalawan tuduh. Salian UU Pocso, tuduhan parantos dituduhkeun ka MP saluyu sareng dibekelan IPC, kalebet kana hubungan perkosa, nyulik, konspirasi kriminal sareng tindakan paneman kajahatan.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India