Jalma: 10 taun saatosna: Barudak 3 Michael Jackson dewasa dewasa ogé sareng sigana aranjeunna mendakan jalan

Éta sapuluh taun ti saprak Michael Jackson tiwas. Anjeunna, memang, paéh 25 Juni 2009.

Barudak Michael Jackson

Jauh tina kaméra, Raja Pop nyobian nyiptakeun lingkungan cinta, perhatian sareng momen khusus pikeun tilu putrana, Michael Joseph "Pangeran" Jackson Jr., Paris-Michael Katherine Jackson sareng Pangeran Michael "Blanket "Jackson.

Penyanyi legendaris dipikanyaho janten bapa anu asih. Sumberna ngadawuh:

Anjeunna leres-leres dipikacinta barudakna. Nalika anjeun katingali anjeunna sareng murangkalih, henteu ningali narcissist egois atanapi selebritis. Anjeun ningal bapa anu maha dipikacinta sareng béréhan anu hoyong tetep sederhana sareng sepi ngajar ka murangkalih sadayana anu aranjeunna peryogi kauninga ngeunaan dunya ieu.

Budak anu parah Michael urang pasti parantos ngadorong bentang pikeun nyandak pendekatan anu langkung paruh.

Dimana barudak Michael ayeuna sareng naon anu aranjeunna lakukeun?

Pangéran, 22 taun

Pangéran ngalahir dina bulan Pebruari 13 1997 tina persatuan panyanyi sareng pamajikanana anu kadua, Debbie Rowe.

Anjeunna dibangkitkeun ku ramana na yuswa 12 nalika anjeunna maot.

Dina 2018, Pangéran mayar penghargaan anu henteu kainget ka ramana ku kéngingkeun penyanyi anu katelah tato dina sukuna.

Anjeunna dididik di Universitas Loyola Marymount di California, sareng dina Mei 2018 éta dilaporkeun yén anjeunna nuju bobogohan salah sahiji murid sakelas na, Molly Schirmang.

Dina Méi 2019, Pangeran nampi ijin na Administrasi Bisnis.

Paris, taun 21

Paris ayeuna damel salaku aktris, modél sareng aktivis.

Anjeunna ngalahir dina 3 April 1998 sareng mangrupikeun anak kadua Michael sareng Debbie.

Anjeunna ukur umur 11 nalika bapakna maot.

Di 2018, Paris kaluar kalayan modél Cara Delevingne tapi dua awéwé ngora parantos saprak dipisahkeun.

Sapertos dinten ayeuna, Paris aya hubungan sareng Jibril Glenn, anu bagian tina grup The Soundflowers di sisi na.

Blanket, umur 17

Bungsu ti duduluran Jackson dilahirkeun dina bulan Pebruari 21 2002.

Pangeran Blanket, umur 17, dikandung ku FIV sareng ngalahirkeun ka ibu anu nyerah.

Dina 2002, Michael Jackson pareng dikritik nalika nyekel Blanket kana balkon hotél Berlin.

Saatos acara éta, Jackson ngawartoskeun pers:

Abdi katangkep ku pikagumbiraeun jurus. Kuring moal pernah nempatkeun kahirupan anak kuring dina musibah ngahaja.

Naon anu pikaresepeun nyaéta yén budak lalaki badé ngiringan tapak suku bapa sareng impianna pikeun janten musisi.

Akhirna, sigana yén sadaya barudak raja pop parantos mendakan karyana sareng bagja. Sareng, urang, janten, bagja pikeun aranjeunna!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR