Samuel Eto'o di sisi kulawarga DJ Arafat - VIDEO



Samuel Eto'o internasional Kamerun ngadatangan kulawarga DJ Arafat.
Anjeunna ngalakukeunana pikeun ngadukung panguburan finansial kalayan jumlah 42millions tina CFA francs

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=QINoD73Iq30