Sofia sareng Leonor d

Entong ngabédakeun diantara incu anjeun. Ieu mangrupikeun aturan anu parantos dikuatkeun Ratu Sofia Spanyol. Janten nalika budakna leutik Sofia sareng Leonor, Katresna ti Letizia hoyong anjeunna sumping sareng aranjeunna sareng indung na, Ratu Sophie henteu ragu sareng angkat kalayan seneng. Nanging, sababaraha dinten sateuacanna, éta sareng Victoria de Marichalar, putri Infanta Elena sareng Irene Urdangarin, putri Infanta Cristina yén Ratu Sophie parantos angkat ka téater pilem pikeun nyaksian versi live tina kartun kondang Singa Raja, ngungkabkeun majalah Titik deuleu dina kios ieu Rebo Agustus 14.

Antara Sofia, Leonor, Letizia sareng Ratu Sophie teu aya kompléksitas anu saé. Parantos usum panas 2018, anu tilu generasi parantos waktos babarengan. Panas ieu, antara perwakilan Swan Lake ku Moskét Moscow sareng pasar Pollença, aranjeunna gaduh sadaya opat ngamangpaatkeun momen anu hirup masihan. Dina baju kasual, Letizia sareng putrina nyandak waktos pikeun pasang aksi pikeun fotografer. "Éta désa anu pikaresepeun anu Ratu Sophie henteu terang sareng anu ogé resep anjeunna", Saurna ogé telat dina dinten putri ratu.

Kulawarga anu deukeut pisan

Ieu sahandapeun panonpoé Palma de Mallorca yén kulawarga karajaan Spanyol nénjo liburan di tempatna. Sanaos umur dua budak awéwé Letizia, 12 sareng 14 taun, krisis rumaja sigana henteu keuna deui. Sofia sareng Leonor tetep caket pisan ka kolotna sareng nini, pikeun karesepna Ratu Sophie.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/sofia-et-leonor-d-espagne-pour-elles-la-reine-sophie-n-hesite-pas-a-voir-a-plusi-1012002