Sumber: St Louis dikonfirmasi salaku tim MLS salajengna

Mayor Liga Soccer bakal ngahargaan pelanjutan francais ka St. Louis, sumber anu caket kana calon properti grup anu dikonfirmasi ka ESPN. Kasapukan kudu diumumkeun pas Salasa hareup.

Le St. Louis Post-Dispatch anu pangheulana ngumumkeun yén St. Louis bakal janten tim 28e MLS.

Grup anu boga, MLS4TheLou, nolak ngoméntaran langsung kana berita éta, ngaluarkeun pernyataan di handap ieu: "Liga Utama Soccer tanggung jawab pikeun waktos pengumuman peluasan liga na, tapi kami tetep yakin dina kanyataan éta St Louis kuat ngabela tim. "

MLS henteu langsung ngaréspon kana pamundut koméntar.

- Cocog LIVE Live dina ESPN
- Inter Rajana FC: kumaha nya éta francais

Gerakan MLS diperkirakeun saprak April, nalika Komisioner Don Garber nyatakeun yén St Louis mangrupikeun kota anu dina anjeunna parundingan ekslusif pikeun kéngingkeun tim ékspansi. Moméntum ieu ngagancangkeun nalika usum panas sareng lekasan dina pameran di Béntang MLS Dewan Pengurus Pamaréntahan dua minggu ka tukang.

Dina rapat ieu kumpulan grup pemegang saham St. Louis, dipimpin ku Carolyn Kindle Betz, presiden Yayasan Enterprise Holdings, sareng Jim Kavanaugh, CEO World Wide Technology, mikeun rencana kaasup stadion kota. kota anu bakal dibiayaan utamina ku dana swasta, sakelompok ogé para pemegang saham anu seuseueurna awéwé.

"Kami dina ceramah canggih di St. Louis. sareng kami leres-leres ngahargaan detail anu disayogikeun, "saur Garber dina waktos éta. "Kami ngarepkeun neraskeun diskusi ieu dina minggu sareng bulan nu bakal datang."

Isu pembiayaan stadion mangrupakeun halangan penting pikeun diatasi. Pamilih nampik usaha saencan nyandak MLS ka Saint-Louis di 2017, saatos referendum anu bakal ngaluarkeun 60 juta dolar dana umum pikeun tempat.

Tapi MLS parantos lami hoyong gaduh tim di St. Louis. mertimbangkeun sajarah panjang olahraga ieu dina gerbang kota. Lima ti sawelas pamaén anu ngéléhkeun Inggris di Piala Dunia 1950 nyaéta ti St. Louis, sareng kota na ngawangun pamaén sareng pelatih 29 anu diaku kana Balé Bal Balé Nasional.

Impian ieu ayeuna sigana leres-leres. pikeun ngahontal, kalayan tim sigana mimiti muterkeun 2022.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/major-league-soccer/story/3921153/source-st-louis-confirmed-as-next-mls-team