India: "Goréng" Gol Pikeun Ngaronjatkeun Séktor Pariwisata India: Perdana Menteri Narendra Modi | Warta India

NEW DELHI: "Perdana Menteri" Narendra Modi ceuk Kemis yén éta penting pikeun ningkatkeun sektor pariwisata di India. Henteu kéngingkeun yén nagara éta ngabales aspirasi umatna.
Ngahubungan bangsa ti perarakan di Benteng Beureum Di dieu dina ulang taun Kemerdekaan 73, cenah yén jalma-jalma saméméhna hoyong gaduh telepon sélulér anu saé, tapi ayeuna hoyong langkung seueur data sareng laju anu langkung gancang.
"Aya kasempetan anu hadé pikeun ningkatkeun sektor pariwisata urang," saur anjeunna.
Cenah, waktos na parantos naékkeun ékspor sareng unggal kacamatan di India ngagaduhan seueur tawaran.
"Hayu produk lokal janten pikaresepeun. Langkung langkung pusat ékspor. Prinsip dasar urang nyaéta nol cacad, pangaruh enol "Ceuk Anjeunna.
Cenah anjeunna dunya hoyong ngajajah perdagangan sareng India sareng pamaréntah damel pikeun ngontrol harga sareng naekeun pangwangunan.
" Tatapakan ékonomi urang kuat, "saurna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India