Upami anjeun ngagaduhan Google Wifi, anjeun peryogi tag non-install - BGR ieu

Liputan Google Wifi mangrupikeun pangaruh nalika titik aksés Wi-Fi sistem sakedik. Salaku sakedik aranjeunna, aya aksésori hebat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaleungitkeun aranjeunna tina pandangan dina cara paling intel mungkin. Google Wifi Wall Mount Bracket ti Google Basstop ngandung tag Google Wifi dina ngadukung, teras ari nyalira. Ngan pasangkeun kana outlet témbok kana sabada hiji perabot atawa tempat lain, teras anjeun atos réngsé. Biasana aranjeunna nyababkeun 9 dolar pér, tapi anjeun tiasa kénging pak 3 ayeuna ngan ukur 14 dolar!

Di dieu nyaeta inpo nu langkung lengkep ihwal kaca produk:

  • Desain unik Dirarancang khusus pikeun Google Wifi (Google Wifi teu kalebet), output kaluaran aslina anu dirancang pikeun mempermudah instalasi penghubung Google WiFi sareng ngiringan kabel kakusutan.
  • 【Mudah sareng sederhana Sakur toko listrik kabuka di bumi anjeun tiasa janten lantera Google WiFi, ngajantenkeun pamasangan jaringan anjeun langkung saderhana.
  • 【Gampang Mindahkeun Gampang tiasa ngalih tina ruangan ka kamar, teu sapertos média sanés dina pasar anu butuh panempatan permanén.
  • Panémbong Bersih 1965 Ieu Gunung henteu ngagaduhan hiasan. Beresih sareng klasik sareng Google Wifi anjeun.
  • Berguna】 Pelabuhan kabuka di sisi sareng tonggong pikeun masang kabel data, upami anjeun hoyong. atanapi ukur nganggo éta salaku tag nangtung.

ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran panganyarna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR