"Abdi bogoh ka awak ieu." Hiji awéwé anu dilahirkeun tanpa anggota awak nyarios yén anjeunna henteu tiasa janten langkung bahagia sareng kahirupan sareng penampilan na

Henteu lepat salah sahiji saha waé upami dilahirkeun ku cacad. Tapi, dunya ieu parantos diprogram dina cara anu jalma-jalma cacad sering karasaeun atanapi cilaka ngeunaan penampilanna.

Tapi, sababaraha urang parantos ngatasi stereotaip ieu sareng ngorbankeun kahirupan. Chassidy Young, anu lahir sareng sindrom tetra-amelie, mangrupikeun conto.

Naon sindrom tetra-amelie?

Ogé katelah tetra-amelia resesif autosomal, kaayaan ieu mangrupikeun karusuhan kongenital anu jarang dicirikeun ku henteuna sadaya opat anggota awak.

Panyakit genetik ieu disababkeun ku mutasi dina gen WNT3 sareng daérah anu sanésna ogé kapangaruhan.

Chassidy: béda babar

Upami aya jalma anu pantes na hate, éta Chassidy Young sabab awéwé éta dilahirkeun tanpa opat anggota. Tapi, manéhna nyatakeun yén anjeunna hirup anu pangsaéna!

"Kuring moal terang naon anu kudu dilakukeun lamun kuring bangun isukan, dina awak normal kalayan leungeun - kuring leres-leres sareng jujur ​​teu nyaman sareng diri kuring."

Sanaos kaayaan dirina, Chassidy nyatakeun yén anjeunna teu séhat dina awakna tapi awéwé ngora 32 taun ngaku yén ngembangna henteu janten pangalaman anu pikaresepeun sabab anjeunna sok dipoyoki kusabab kaayaan dirina.

Anjeunna nyatakeun yén di kelas genep, anjeunna bagian tina tim tarian sareng milu dina hiji kompetisi. Nanging, sanaos Chassidy terang jumlahna, anjeunna henteu diidinan marengan aranjeunna kumargi éta disangka anjeunna henteu bakal tiasa ngalakukeun éta.

Anjeunna emut nangis dina sadinten sareng sadar yén anjeunna béda.

Untungna, berkat kulawargana, pangalaman pait ieu henteu ngalaiskeun harga diri tina budak awéwé saeutik anjeunna nalika harita. Kulawarga teu pernah ngarawat dirina khusus sareng maksa anjeunna ngaliwat prosés budak leutik dina cara anu sami sareng anu sanés.

Anjeunna ngurus tugas rumah tangga, angkat iraha waé anjeunna hoyong, sareng ngalakukeun leres pisan.

Sanaos Cassidy nikmat janten mandiri, anjeunna henteu tiasa ngalakukeun sadayana nyalira. Ieu tempat adina Ashley sareng sobatna lami dines Candace sumping.

Chassidy nyaéta spiker motivasi anu ngabantosan jalma anu cacad ngarasa saé sorangan.

Ku alamat Barcroft TVManehna ngomong:

"Kuring boga badan ieu; Kuring resep awak ieu sareng kuring nampi awak ieu - éta anu kuring sareng kuring teu paduli anu mikanyaah atanapi mikanyaah ka dinya sabab cocog kuring. "

Nalika awéwé awéwé saling mikanyaah, sadayana ngahargaan

Poto Chassidy di Instagram nampi seueur komentar anu positif ti para pangguna Internét anu ngagaduhan kaéndahan sareng kapercayaan na.

@lolooo3222332 wrote:

"Anjeun gaduh seuri sapertos kitu anjeun geulis."

@allaboutthatjase, sumanget:

"Anjeun estu endah, glamorous sareng éndah."

Sanaos kaayaan dirina, Chassidy terang nilai pribadi dirina, anu ngajadikeun dirina awéwé anu luar biasa! Anjeunna mangrupikeun inspirasi kanggo urang sadayana!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR