Resep 3 pikeun tuangeun kalori low - Ngaronjatkeun Kaséhatan anjeun

Dahareun anu séhat, sedeng kalori mangrupikeun strategi anu dituturkeun ku dulur pikeun ngajaga beurat séhat. Sanaos aya urang nyangka yén urang kedah ngalangkungan tuangeun wengi kanggo "ngahémat kalori". kanyataanana leuwih hade mun teu miroskeun kana tuangeun wengi.

Naha anjeun diajar diajar kumaha resep na resep ieu? Milari pilihan makan malam kalori rendah 3 kami.

Naha pentingna tuangeun tuangeun wengi?

Beda jeung naon anu diémutan ku jalma Ngabantosan tuangeun soré sanés mangrupikeun cara anu séhat pikeun turun beurat. Memang numutkeun data panilitian anu diterbitkeun dina Harita kritis dina Sciencelmu Kadaharan sareng Gizi, euweuh ngabuktikeun yén tuangeun wengi nikmatobesitas.

Tapi, parantos dikonfirmasi yén dahar kadaharan anu kalori tinggi sateuacan tidur tiasa mangaruhan akumulasi gajih. Hasilna, kana waktosna, ieu ngabalukarkeun kaleuwihan beurat sareng obesitas. Ku sabab kitu, penting pikeun diajar gaduh tuang hampang tanpa kalori kaleuleuwihan.

Ku cara kieu, awak nampi jumlah gizi anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun fungsina salami periode sesa. Sumawona, urang ngatur ka anu langkung saé ngontrol napsu sahingga ngahindarkeun katuangan anu énjing-énjing.

Tempo ogé: Makan malam pikeun leungit beurat tanpa tetep lapar

Resep pikeun tuangeun kalori rendah

Pikeun ngaraosan nikmat anu séhat, kami nawiskeun resep 3 pikeun tuangeun kalori rendah. Bahan campuran bakal ngidinan anjeun pikeun nikmati piring anu lezat tanpa kasieunana beurat. Ngaleueutana tanpa kuciwa!

1. Lada dipak nganggo tuna

Lada mangrupikeun sayuran anu dibédakeun ku konsép antioksidan anu luhur. Dina hal ieu, urang ngajukeun supaya nganggo tuna supados kéngingkeun resep anu beunghar protéin sareng Omega-3. Langkung saé acan, éta ngan ukur nyayogikeun kalebet 253 kalori per porsi.

bahan

  • Cabe beureum (149 g)
  • Tuna alami kaléng (85 g)
  • Bawang (100 g)
  • Uyah sareng cabé (numutkeun rasa)
  • Keju mozzarella cahaya (20 g)

siap-siapna

  • Pikeun mimitian, kumbah lada beureum kalayan leres teras prang oven kana 180 ° C, kalayan panas konvénsi.
  • Saatos panas, letok lada dina piring sareng santenin masak kanggo sakitar 45 menit.
  • Samentara éta, nyiapkeun sesa bahan. Mimitian ku rendang bawang kana buah alit sareng dicampur sareng sareng tuna sareng uyah sareng cabé saeutik.
  • Nalika cabé siap, ngantepkeun sakedap teras cabut kulit anu hideung.
  • Teras potong cabe di satengah, cabut siki jero sareng eusian ku campuran tuna sareng bawang.
  • Akhirna, tabél sareng mozzarella sakedik teras lebetkeun dina modeu oven gratin kanggo menit 2 atanapi 3.

2. Pasta nganggo kéju parmesan sareng sayuran

Saha saur anu teu tiasa tuang pasta di tuangeun wengi? Anu paling penting nyaéta ngagabungkeun aranjeunna sareng bahan kalori rendah supados henteu langkung seueur anu disarankeun dina asupan saduran. Upami anjeun amatir tina piring ieu, resep ieu kanggo anjeun. Éta ngan ukur nyadiakeun kalori 281.

bahan

  • Pasta (150 g)
  • 4 sendok minyak zaitun (60 ml)
  • Uyah (upami perlu)
  • Asparagus (100 g)
  • Omat (20 g)
  • A cengkéh bawang bodas
  • 2 sendok cuka anggur bodas (30 ml)
  • Keju Parmesan (20 g)

siap-siapna

  • Mimiti, masak pasta dina cai anu ngagolak sareng sababaraha sendok minyak zaitun sareng uyah.
  • Sakali aranjeunna siap, solokan aranjeunna sareng simpen.
  • Kapisah, dina skillet, panaskeun minyak zaitun sésana teras masak asparagus dugi lembut.
  • Teras tambahkeun tomat dicincang, cengkéh bawang bodas dicincang sareng sakedik cuka anggur bodas.
  • Nalika persiapanna tos siap, campur sareng pasta sareng sambungkeun resep ieu ku kéju Parmesan sakedik.

Ogé manggihan: 3 salad enak kalayan quinoa

3. Pancakes sareng hayam sareng sayuran

Pancake hayam sareng sayur mangrupikeun tuangeun tuangeun anu kalori rendah

Perlu dicatet yén pancakes hayam sareng sayuran mangrupikeun salah sahiji resep anu pangsaéna pikeun tuangeun tuangeun wengi ngan ukur masihan ngeunaan 243 kalori. Di sisi anu sanés, éta resep anu ngandung protéin, vitamin, mineral sareng nutrisi penting sanés anu nyumbang kana kamampuan urang.

bahan

  • Tortilla jagong (29 g)
  • Hayam (50 g)
  • Bawang (50 g)
  • Cabe héjo (100 g)
  • Cabe beureum (100 g)

siap-siapna

  • Pikeun mimitian, motong lada janten sakedik.
  • Ogé rendang bawang dina julienne.
  • Teras panas ku pan nganggo sakedikminyak zaitun jeung tumis sayuran. Tiupkeun pikeun 5 menit.
  • Samentara éta, motong hayam kana strips sareng també kana pan kalayan sayuran.
  • Lebur sadayana pikeun menit 5 anu sanés, atanapi dugi ka tékstur anu dipikahoyong.
  • Tambahkeun uyah sareng cabé teras angkat tina panas.
  • Tungtungna, panaskeun skillet bersih sareng masak tortillas jagong.
  • Nalika panas (kira-kira 2 atanapi 3 menit), hias nganggo sayuran sareng hayam.
  • Teras dibungkus unggal tortilla terasrasakeun!

Naha anjeun salah sahiji anu ngalangkungan tuangeun wengi kusabab sieun beurat? Sakumaha anjeun tiasa tingali, hatur nuhun resep ieu tina tuangeun kalori rendah, anjeun bakal tiasa resep kana tuangeun ieu tanpa rasa sedih. Ulah ngantosan deui pikeun nyobian aranjeunna di bumi!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-recettes-pour-des-diners-faibles-en-calories/