Perdamaian moal pernah binasa di Kamerun

Uskup Agung Yaounde, Jean Mbarga dina wawancara sareng saluran nasional CRTV, masihan visi na ka Kamerun, peran kulawarga sareng nonoman dina milari perdamaian sareng Mary, ibu Yesus.

(c) hak ditangtayungan

"Hatur nuhun kana inohong hébat Maryam, kami parantos sadar deui kana karep kana investasi pikeun kapentingan nonoman. Maryam komitmen ka putrana anu dipilari ku 3 dinten, diperyogikeun yén sadaya kulawarga milarian anak-anakna pikeun ngawangun aranjeunna, pikeun ngangkat aranjeunna, sareng iman nagara urang peryogi Mary ka nya janten sisi supados urang tungtungna tiasa muka panto jadian.

Urang deui tiasa nyebatkeun yén Kamerun henteu kantos binasa, henteu pernah katenangan di Kamerun bakal binasa, urang moal bangkrut di nagara urang.

Budaya wani, budaya tahan banting, budaya solidaritas, Marie ngajodokeun sadayana nilai-nilai anu hébat ieu sareng nempatkeun kami deui dina pelana supaya Kamerun besok bisa janten idéal pikeun Afrika ": Mgr Jean Mbarga.

Wawancara anu dilakukeun dina acara perayaan Assumption 2019.0.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1108835-mgr-jean-mbarga-jamais-la-paix-ne-perira-au-cameroun