TIP: PANGGILAN 40 HARAPAN UNTUK ECCASION



Harta anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun

Naha anjeun kantos terang yén stapler tiasa dianggo henteu ngan ukur di kantor? Anjeun bakal kaget, tapi mangrupikeun alat super multifunctional anu tiasa nyalametkeun kahirupan anjeun dina kaayaan anu teu pikaresepeun. Upami anjeun gaduh pakéan anu jero sareng rumasa teu pikaresepeun, atos masalah sareng stapler. Jins panjangna pikasieuneun, tapi anjeun tiasa pondokkeun stapler. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo lifebuoy ieu kanggo calana panjang. Upami batur sapagawean anjeun salawasna nyandak stapler anjeun sareng henteu pernah sumping deui, selapkeun stapler ka méja kalayan pita témpél dina dua sisi. Anjeun tiasa ngadamel lampu anu lumayan ku nganggo garlands sareng plastik atanapi cangkir kertas. Ngadamel liang dina handapeun cangkir sareng nganggo stapler pikeun nyambungkeunana. Salaku tambahan, anjeun bakal mendakan ide anu saé kumaha carana ngadamel pendant anu éndah kalayan staples sareng kuku polish. Anjeun bakal mendakan kempelan karajinan anu sanés anu bakal ngarobih hirup anjeun! Anjeun tiasa ngalakukeun loba kerajinan mangpaat tina hangers logam. Para gantung pisan seueur fungsi! Gunakeun deui gantungan sareng panyangguran kanggo tablet anu tiasa anjeun napel dina ranjang anjeun. Urang terang kumaha pikeun ngatur papakéan Anjeun, anu bakal ngarugikeun anjeun récéh! Gantelkeun tilu gantungan pikeun ngahémat loba rohangan. Naha anjeun peryogi rak sapatu? Anjeun bakal heran yén anjeun tiasa ngalakukeun dina hangers. Anjeun tiasa ngadamel pamawa murah pikeun kertas tisu. Lalajo pidéo dugi ka akhir sareng anjeun bakal mendakan deui karajinan anu anjeun tiasa damel tina gantung logam. Anjeun kedah salawasna ngurus tumit sareng kami terang resep anu sampurna pikeun gancang ngaleupaskeun aranjeunna di bumi. Campur aspirin sareng cai, tambahkeun jeruk nipis sareng aduk. Larapkeun campuran ieu dina tumit anu retak, bungkus kaki dina bungkus plastik sareng tinggalkeun pikeun 10 menit. Hasilna endah pisan! Kaseueuran budak awéwé teu karasaeun nalika pingping silih silih pelatihan, tapi urang terang naon anu kudu dilakukeun! Anggo bubuk orok sareng poho kana masalah ieu. Bubuk orok ngirangan gesekan sareng ngajadikeun anjeun karasaeun deui. Ulah hilap pencét tombol Siga sareng langganan saluran kami pikeun seueur video sapertos kieu!

timestamps:
timestamps:
00: Kegunaan 09 Kreatif tina Stapler
00: 36 Upami jins panjang teuing
01: Lampu DIY 17
03: 20 Perdagangan keur numpurkeun
06: 25 Lifehacks pikeun dinten panas

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=nBMNFZTgqxM