10 $ Diskon dina Tombol TV Seuneu, 17 $ Wi-Fi Extension, Free Echo Dot, Seueur - BGR

Upami anjeun panginten yén kasimpulan nawaran dinten ieu saé, antosan dugi ka ningali naon anu kami mendakan kanggo anjeun dina Minggu! Sorotan kaasup kejutan anu ngareuwaskeun 10 $ dina Seuneu seuneu Cipayung et le Seuneu TV Cipayung 4K pangurus Sambungan jangkauan Wi-Fi anu dianggo sareng karéta naon waé anjeun parantos aya, headset nirkabel leres kalayan kontrol touch sareng desain sapertos AirPods ngan ukur 30,99 $, a 49 Seuneu Edisi TV Edition Seuneu Édisi pikeun ukur 249,99 $ (tur anjeun tiasa kéngingkeun Echo Dot FREE nalika anjeun nambihan duanana kana karanjang anjeun dina waktos anu sami!), 50 $ pareum dina tablet Seuneu HD 10 ti Amazon nganggo fungsi bébas leungeun-Alexa, anu populer Echo Dot pikeun mobil kanggo ukur 20,99 $, 100 $ Hasil peureum pikeun ukur 49 $, anu luar biasa diobral saatos dinten saéna Lembar Inovasi saré sareng seueur deui. Milari sadayana anu nguruskeun dinten ieu di handap.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun ngan nawaran pang anyarna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR