Resep tahu tahu 2 anjeun kedah raos - Ngaronjatkeun kaséhatan anjeun

Éta kéju tina susu kécap dikenal salaku tahu. Kacida protéin sareng rendah gajih, tahu ogé sumber kalsium sareng vitamin anu penting. Kusabab éta kami ngajak anjeun ka dieu pikeun mendakan dua resep tahu anu enak.

Sakumaha anu kami nyarioskeun ka anjeun, tahu tahu nyaéta kadaharan anu didasarkeun tina pabrik didamel tina susu kécap. Prosesna sami sareng kana keju tradisional. Tapi teu sapertos keju tradisional, tahu teu ngandung laktosa, ku kituna mangrupikeun katuangan idéal pikeun jalma anu henteu resep kana karbohidrat ieu.

Sumawona, rasa na tiasa dianggo serba guna: mungkin waé nyiapkeun deui ku sababaraha cara sareng langkung saé kalayan sagala bahan. Henteu kéngingkeun mangpaatna ...

Pangaruh mangpaat tina tahu

  • Pangan anu didasarkeun tina tutuwuhan ieu beunghar ku protéin anu berkualitas tinggi: éta ngandung dalapan asam amino ésénsial
  • Éta nyadiakeun asam lemak ésénsial, vitamin E sareng lésitin, anu ngabantosan ngurangan tingkat koléstérol sareng tingkat trigliserida
  • Sajaba ti éta, dahareun ieu beunghar kalsium (159 mg kalsium dina unggal porsi 100 g), beusi, séng, sareng mineral sareng vitamin sanés.
  • Eusi isoflavonna, sareng asupan kalsium sareng protéin, damel tahu katuangan idéal pikeun ngimbangkeun tingkat éstrogén. Kusabab éta dahareun ieu sabagean disarankan pikeun awéwé dina fase menopaus
  • Ieu tuangeun ogé tinggi serat sareng rendah kalori

Nanging, sanaos sagala épék mangpaatna, perlu diperhatoskeun kana kécap sareng sagala produk anu diturunkeun tina kécap anu jumlahna ageungoxalate. Jalma anu ngagaduhan masalah ginjal, sapertos batu ginjal, kedah nyingkahan tahu tahu tahu.

Dina sesa artikel ieu, tepokkeun dua resep tahu anu enak. Ka anjeun apron!

Resep tahu kawin

Sakali resep parantos siap, éta tiasa janten apéritif atanapi dasar kanggo piring anu sanés.

bahan

siap-siapna

  • Léngkah munggaran nyaéta nyiapkeun marinade pikeun resep. Kanggo ieu, dina mangkuk, tuang minyak zaitun, teras lebetkeun cengkéh bawang bodas anu saencan saméméhna sareng rempah-rempah, nyaéta thyme sareng oregano. Uyah sareng cabé sakumaha anjeun.
  • Teras tumis pikeun nyandak campuran homogen, teras ngenalkeun tahu anu sateuacana potongan. Entong hilap diperaskeun sateuacan nambihan kana marinade. Anggap tahu tahu kaseue rasa tina marinade. Beuki anjeun ngantunkeun, anu hadé. Anu idéal nya éta ngantepkeun ngaaping opat atanapi lima jam. Satengah jalan ngalangkungan, flip potongan-garis pikeun mastikeun pangirangan.
  • Sakali opat atanapi lima jam anu kalangkung, nempatkeun tipung dina siki napkin sareng wijen. Tepi tepung bakal dianggo roti saé potong.
  • Ayeuna waktuna pikeun ngagoreng potongan tempe. Dina hiji skillet, tuang drizzle minyak zaitun anu alus sareng ngantep panas ogé. Sakali minyak panas, tumis potongan-potongan tempe dugi dugi ka warna warna emas anu saé.
  • Teundeun potongan tauhu dina anduk kertas pikeun miceun minyak kaleuwihan.
  • Ieu mangrupikeun! Ayeuna anjeun tiasa resep resep tahu maras nikmat anjeun.

Artikel ieu ogé tiasa resep: Resep spageti waluh enak: ulah luput!

Resep steak Tofu

Kukus didamel nganggo tahu

Tofu nyaéta bahan utama di dieu pikeun nyiapkeun steaks vegan anu lezat.

Kieu waé pikeun milih iringanana!

bahan

  • 250 g tahuu (henteu lemes pisan)
  • endog 1
  • 1 bawang
  • breadcrumbs
  • 2 cengkéh bodas
  • Coriander atanapi peterseli
  • Cabeuran beureum
  • sel
  • Cabe hideung cabé
  • minyak zaitun

siap-siapna

  • Awalna, ngumbah, mesek sareng rendang bawang. Tumis bawang dina loyang sareng drizzle minyak zaitun dugi ka warna warna emas anu saé sareng janten lemes. Atos persiapan kanggo engké.
  • Ayeuna rendang ketulan sareng bawang bodas cengkéh murni. Anjeun tiasa ngabantosan panyampur. Teras tambahkeun tahu sareng terus neunggeulan dugi ka anjeun nampi campuran homogen.
  • Ayeuna waktuna pikeun nambahan bahan ieu kana campuran: bawang daun, endog, crumb roti sareng cabé beureum. Uyah sareng lada sapertos anjeun, teras aduk sadayana pikeun kénging campuran campuran homogen. Gagasanna nyaéta pikeun némpelkeun témpél anu tiasa anjeun tiasa knead pikeun nyiptakeun bentuk hamburger ukuran anu anjeun pilih.
  • Ayeuna éta waktuna pikeun roti steaks anjeun ku nutupan aranjeunna sareng tipung (pilihan anjeun). Tumis ku drizzle minyak zaitun.
  • Ngawula kana steaks panas anjeun sareng piring lauk karesep anjeun. Anjeun ogé tiasa tuang aranjeunna dina roti hamburger!

Artikel ieu ogé tiasa resep: Jieun kentang boneka udang anu enak ieu sareng resep buatan bumi

Pondokna ...

Nu nembe mendakan dua resep tahu.

Kami ngingetan yén tahu nyaéta kadaharan anu serbaguna. Anjeun tiasa nyiapkeun dina sababaraha cara: dina oven, sareng sayuran, sareng daging, dina salad, pangsit, croquettes ... Aya anu manéh tahu. Leuwih ti éta, leres pisan sareng sagala bahan. Kanggo sadaya alesan ieu, ulah ragu pikeun masangkeun kana piring anjeun!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/2-recettes-a-base-de-tofu-que-vous-devez-gouter/