Naha tingkat 10 Samsung kanggo jalan pikeun palanggan premium? - VIDEO



Samsung nembé nembé ngintunkeun énggal-énggal séri Catetan. Sakali diasuhkeun dina pasar luhur, sigana yén faktor bentuk phablet henteu aya deui ngatur portopoli tina segmen anu luhur. Tapi naha catetan 10 béda ti anu sanés? Ibrahim Sani ngajelajah ideu ieu.

SUBSCRIBE TO NJOI AWANI:
https://www.youtube.com/user/njoiawani?sub_confirmation=1

nganjang http://www.astroawani.com pikeun langkung seueur warta
Astro AWANI LIVE http://www.astroawani.com/videos/live

Média sosial:
Facebook https://www.facebook.com/astroawani
Twitter https://twitter.com/501Awani
Instagram https://www.instagram.com/501awani

#AstroAWANI #BeritaTerkini #BuletinAWANI #BeritaSemasa # AWANI745 #BeritaMalaysia #AWANISarawak #KomunitiAWANI #BeritaUtamaHariIni

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=jjUEHj74sgk