Drako Motors GTE, 1 200 Listrik Supercar Listrik

Mobil listrik henteu dipasrahkeun ka mobil kota waé. Éta ogé tiasa ayana di dunya supercar. Conto anu henteu kurang. Dinten ieu mangrupikeun énggal anu anyar, nyiptakeun Drako Motors, GTE, supercar listrik kuda 1 200.

Tesla Roadster anu anyar moal bakal jadi hiji-hijina supercar listrik pikeun badé pas. Drako Motors, ngamimitian anu didamel ku co-pangadeg Barracuda Networks Dean Drako, parantos diumumkeun GTE, monster listrik listrik anu dirancang pikeun tujuan tunggal pikeun bersaing sareng monster sanésna di pasar. Éta mekar sakumna sistem anu nganggo opat mesin anu nganteurkeun teu kurang tina 1 200 kuda sareng sababaraha torsi 8 800 Nm. Sanaos henteu langkung saé tibatan Bugatti Chiron, contona, kalayan kuda 1 479 na, kedahna ngaleungitkeun gancangan. Drako Motors henteu ngaluarkeun inpormasi resmi 0 ka 100 km / h tapi urang bayangkeun, pondok pisan.

Drako Motors GTE, supercar listrik anu hebat pisan

Drako GTE ieu ogé nunjukkeun kacepetan luhureun saé 330 km / jam. Deui, ieu sanés anu pangsaéna tapi éta langkung luhur tibatan mobil listrik konvensional, bahkan sareng anu gaduh prestasi anu luhur. Pikeun sesa, urang tiasa nyebut reman keramik Brembo sareng suspénsi Öhlins. Karajinan dumasar kana sasis Karsi Fisker sareng tiasa nampung opat jalma sareng koper (alit). Masih, ku aki-na 90 kWh, sareng opat motor, otonomina moal tiasa luhur pisan. Tapi sisi, ngecas kudu gancang saprak mobil kompatibel sareng 150 kW.

Biaya hapina tina 1,25 jutaan rupiah

Produksi Drako GTE ieu bakal ngamimitian pisan, pangiriman munggaran diperkirakeun dina awal taun 2020. Halangan utama ngan saukur janten ekslusivitas. Mémang, produsén parantos nyayogikeun salinan 25, unggal unit bakal dijual tina 1,25 juta dolar (1,13 juta euro). Gigireun anjeunna, Tesla Roadster di 200 000 $ sigana mangrupikeun mobil produksi saderhana. Tapi éta sanés patarosan sual. GTE langkung dimaksudkeun pikeun nunjukkeun yén éta cukup mungkin pikeun bersaing, dina listrik, sareng anu pangsaéna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/drako-motors-gte-supercar-electrique-de-1-200-chevaux-325527