Vanessa Paradis kentel, kapincut ku kabagjaan Lily-Rose (poto) - VIDEO



Vanessa Paradis resep yén putri na, Lily-Rose, tungtungna parantos mendakan karapihan. Aktor anu parantos suksés bakal ngahibur anjeunna. Sareng aktor anu ditaroskeun téh sanés sanés ka aktor Timothée Chalamet, hiji anu ngabagi hirupna saprak sababaraha bulan. Aranjeunna bakal ngahiji saprak taun ka tukang, sanaos jarang sasarengan. Poto putri Vanessa Paradis sareng sahabatna anu diduga
=================================

Sumbang pikeun kuring: https://www.paypal.me/co2156
Hatur nuhun pisan!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=mQSBephNHaE