Zara Tindall bakal pikasieuneun upami putri sareng Mia sareng Lena tunduk kana modél kieu ...

Zara Tindall panginten disebat "anak liar ti kulawarga karajaan" sababaraha taun ka pengker, sisi punkna ngagaduhan wates. Anu kéngingkeun kabogohna ieu nyaéta basa anu ditolak nalika anjeunna masih rumaja. Cucu cikal tina Ratu wangsit dina wawancara sareng Majalah Saga pikeun anjeunna ngaluarkeun Séptémber anjeunna bakal horor upami salah sahiji putri na sumping ka tato. Hiji kalakuan anu teu bisa malik, parantos pisan bergaya dina waktos éta. Zara Tindall sareng urut bintang rugbi Inggris Mike Tindall ngagaduhan dua putri, Mia, 5, sareng Lena, 14 sasih.

"Abdi henteu tiasa tahan kana sukuna upami aranjeunna ditto anjeunna ngaku, numutkeun pernyataan anu dilaporkeun dina The eunteung. Kuring langkung resep yén aranjeunna ngadamel ditindik tibatan tato, sabab sahenteuna permata tiasa dihapus. " Dua putrana tetep leutik, Putri Anne putri masih gaduh sababaraha taun hariwang. Ku teras, Mia sareng Lena panginten kedah maca naséhat indungna!

Zara Tindall, 38 taun lami, nyiksa henteu aya judul bangsawan kawas lanceukna Peter, nurutkeun kahayang ibuna Putri Anne. Anu misan William sareng Harry tetep kumaha ogé ahli waris tahta Inggris sareng némbongan di tempat 18e. Cavaliere éméritus, anjeunna malah janten juara dunya anu dilantik dina 2006 RAC. Zara Philips, ngaran murangkalihna, nikah sareng Mike Tindall di 2011. Anak kahiji maranéhanana, Mia, lahir 2014. Opat taun engké, dina 2018, anak kadua maranéhanana Lena sumping ka dunya.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/zara-tindall-serait-horrifiee-si-ses-filles-mia-et-lena-succombaient-a-cette-mod-1013342