3 Ubat alami Ngalawan Cholecystitis - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Cholecystitis nyaéta radang kandung kemih. Ieu sering disababkeun kana akumulasi batu dina organ ieu. Nyababkeun anu sanés pisan sabab tumors atanapi inféksi tangtu. Naha anjeun terang ubar alami pikeun cholecystitis?

Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas ubar alami pangsaéna pikeun cholecystitis: jeruk nipis kalayan minyak zaitun, curcumin sareng kembang susu. Konsumsi maranéhna tiasa nguatkeun pengobatan dina kasus anu paling serius. Tapi, kéngingkeun konsultasi heula ka dokter anjeun.

Naon éta cholecystitis?

Cholecystitis nyaéta radang kandung kemih. Dimungkinkeun nyaéta hiji organ anu perenahna handapeun ati, handapeun iga di sisi katuhu. Ngandung bili, hiji zat anu ngahasilkeun ati. Éta ilubiung dina prosés pencernaan, utamina nyerna gajih.

Pikeun ningali: Tanda-tanda 11 karacunan ati

Nanging, dina sababaraha kasus, sarun bisa ngabentuk sareng nyababkeun peradangan kusabab akumulasi bili. Ieu ngabalukarkeun nyeri beuteung parna. Salaku tambahan, batu-batu ieu ngahalang saluran saluran bili, anu tiasa janten bahaya upami henteu dirawat dina waktosna.

Faktor résiko

Sanaos aya jalma sigana tina kakurangan tina cholecystitis, sababaraha faktor tiasa ningkatkeun résiko kakurangan tina éta. Salaku conto, awéwé kolot beuki kakeunaan. Aya ogé faktor résiko séjén:

  • reuneuh
  • Terapi hormonal
  • Obesitas sareng beurat ngarobih
  • diabetes

Ubar alami pikeun cholecystitis

1. Jus lemon sareng minyak zaitun

Mimiti, salah sahiji ubar alami pangbasajanna sareng paling ekonomis pikeun cholecystitis nyaéta jeruk nipis. Sababaraha ubar nini kalebet tuangeun sitrus ieu ngabubarkeun kalebet biliary. Nagara ieu aya dina sababaraha kasus anu dicampur sareng bahan ubar sanés, sapertos minyak zaitun.

Inpormasi ngeunaan cara ngabersihan ati sareng kandung kemih ku buah jeruk, minyak zaitun sareng uyah magnesium tiasa dibaca dina Internét. Tapi, terapi ieu nunjukkeun résiko kaséhatan. Sakuduna henteu dilakukeun tanpa pangawasan médis.

Baca ogé: Gejala 10 ngarobih kandung kemih

Di sisi anu sanés, urang tiasa nyandak burih kosong dina énjing séndok minyak zaitun sareng sendok jeruk nipis. Sahingga urang bakal ngagampangkeun fungsi ati sareng hampru dina cara kutang sareng alami.

2. Parantosan tina curcumin

Nyandak suplemén lisan tina curcumin - bahan aktip dina turmeric, parantos nunjukkeun hasil anu efektif dina pengobatan cholecystitis. Kaseueuran pasien anu milu ulikan ieu nunjukkeun perbaikan dina minggu 3, naha aya kaitannana ku ayana kalkulus salaku volume vesicle anu ageung.

Ieu peryogi langkung seueur panalungtikan pikeun subjek. Sigana, kitu, éta Curcumin bakal merangsang kontraksi tina kandung kemih. Ieu bakal ngabantosan ngirangan formasi batu empang tapi ogé ngamungkinkeun ngungsi.

Salaku tambahan, pelengkap ieu gaduh kauntungan tina teu ngagaduhan efek samping, atanapi pangobatan anu berkepanjangan. Nanging, pangawasan médis disarankeun pikeun ngadamel diagnosis, nuturkeun-teras nangtukeun dosis anu dituduhkeun.

3. Bibit susu kangkung

Siki thistle ngalawan cholecystitis

Susu Thistle mangrupikeun pepelakan ubar anu dipikanyaho pikeun pasipatanana pikeun ningkatkeun fungsi ati. Salaku tambahan, spésipitasna nyaéta yén éta tiasa ngabantosan regenerasi jaringan anu rusak dina organ ieu.

Le Thistle ogé tiasa ngabersihan ngabersihan hampru sareng ngirangan batu. Ieu bakal pisan mangpaat dina kasus cholecystitis. Dina hal ieu, urang tiasa ngonsumsi salaku infus atanapi salaku suplemén. Urang malah tiasa mendakan na bahan aktif kentel, silymarin.

Abdi gaduh kolik biliér?

Tungtungna, penting pikeun ngantebkeun yén lamun urang ngalaman tina kolik biliér, urang kedah nuturkeun sababaraha pitunjuk:

  • Hindarkeun dahar dugi colic pas
  • Inuman loba cai: anjeun ogé tiasa nginum jus apel bebas gula
  • Hindarkeun katuangan anu nyababkeun kaasaman sareng katuangan anu teuing gajih

Salaku tambahan, anjeun kedah uih deui ka dokter upami sakit pisan parah, upami anjeun mimiti utah atanapi upami anjeun sesah engapan. Cikiih coklat poék, panon atanapi kulit konéng oge tanda penting. Ulah buang waktos dina kasus ieu!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-remedes-naturels-contre-la-cholecystite/