Ramah: Coton Sport sareng Étoile Filante bentrok

Kapas Sport parantos ngagaduhan taun 2019 nguciwakeun taun. Biasa nyangking sahenteuna hiji piala salami sababaraha taun, resep henteu damel waktos ayeuna. Sareng, klub kéngingkeun hype sareng ngaharepkeun pikeun ngalakukeun juara dua kali - cangkir salian bade sajauh mungkin dina kompetisi Afrika. Henteu aya anu ieu tungtungna tétéla. Leres kana kawijakan na, bandung parantos ulang. LE skuad anyar peryogi pertandingan anu ramah pikeun ngumbara.

Jawara régional énggal, Étoile Filante de Garoua henteu kéngingkeun kasempetanna ngaluncurkeun ramo-Na. Klubna ngaharepkeun masihan hélem anu hadé pikeun ngocok kutukan anu dibodol sa luar saprak taun 32.

Ku sabab éta pikeun ngadaptikkeun kapentingan dua klub anu patepung sakitar ramah di Garoua dinten Saptu ieu. Béntang ngaharepkeun lawan gedéna siap-siap. Sareng klubna parantos dilayanan saprak opat kali kiperna bakal ngabalikeun balna dina jaring na sakali sakali pikeun kiperna.

Tujuanana diunikeun Kamilou, Sadick sareng dua ku Yimga. Hiji-hijina scorer Étoile Filante nyaéta Kalgon.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/actualites/amical-coton-sport-et-etoile-filante-se-sont-affrontes,30168.html