Disney + bakal ngadukung unggal platform sareng alat ieu di peluncuran - BGR

Kami ngan ukur bulan jauh ti ngaluncurkeun streaming streaming Disney +, anu tiasa janten ancaman anu paling bahaya pikeun kaunggulan Netflix dugi ka ayeuna. Salian nampilkeun sadaya pilem animasi Disney sareng Pixar anu kantos dilakukeun, palayanan ogé bakal nyayogikeun waralaba waralaba Star Wars sareng Marvel, kitu ogé acara TV asli anu lumangsung di alam fiksi ieu. Sareng dugi ka dinten ieu, urang sadayana terang kana alat sareng platform anu dirojong ku Disney +.

Dina siaran pers Disney mastikeun yén Disney + bakal diluncurkeun di Kanada sareng Walanda dina Nopémber 12 - dinten anu sami sareng Amérika Serikat. - "dina harga 8,99 $ CAN unggal bulan (atanapi 89,99 $ per taun) sareng 6,99 € per bulan (atanapi 69,99 € per taun) masing-masing". Jasa ieu teras dileupaskeun di Australia sareng Selandia Anyar dina Nopémber 19, "dibanderol dina AUD $ 8,99 per bulan (atanapi 89,99 $ per taun) sareng 9,99NZD per bulan (atanapi 99,99 $ per taun) masing-masing. "

Salian ngungkabkeun peluncuran peluncuran global, Disney parantos didaptarkeun sadaya tempat anu tiasa anjeun tuang eusi Disney +, sareng kamungkinan aya sahenteuna hiji atanapi dua alat anu dirojong:

  • Apple (iPhone, iPad, iPod touch sareng Apple TV, sareng terpadu pinuh sareng aplikasi Apple TV, nasabah tiasa ngalanggan Disney + via beuli terpadu). )
  • Google (telepon Android, alat TV Android, Google Chromecast sareng alat hromecast terpadu C)
  • Microsoft (Xbox One)
  • Sony / Sony Interactive Entertainment (sadayana TV sareng Sony PlayStation®4 dumasar kana Android)
  • Roku (Pamuter streaming Roku® sareng modél Roku TV ™) [19659009] Naon waé alat streaming anu anjeun resep, anjeun bakal tiasa ningali Disney + dina éta. Wartosna ieu sumping ngan ukur sababaraha dinten saatos Disney ngumumkeun $ 12,99 $ unggal bulan anu masih ditawarkeun kalebet Disney +, ESPN + sareng Hulu.

    sumber gambar: Disney

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR