Jalma: Kim Kardashian ngaleupaskeun poto taun rumaja na, anu teu dipikanyaho!

Wanda Jalma, sakapeung digambarkeun pikeun bedah éstétika anu anjeunna gaduh
dianggo sapanjang karirna, Kim Kardashian henteu mungkir dugi ka ayeuna
naon éta anjeunna dina nonoman na. Starlet ngumumkeun poto-poto nya di
"Anjeun badé ka Wanda!

Béntang bintang televisi Super sareng pangusaha dilaksanakeun, Kim Kardashian mikaresep palastik impian yén operasi éstétika parantos tiasa modél dina genahna. Sering sering diperlakukeun ku netizen pikeun kanyataan ieu waé, saurna henteu kirang nyangka awéwé éta dibandingkeun nalika anjeunna di cinyusu nonoman na.

Memang awéwé ku Kanye West nembe pencét atos pikeun ngamajukeun koleksi KKW Beauty énggal na, salaku rujukan ka 90 taun. Dina kisah Instagram na, pembela galakna hak hak tahanan parantos maénkeun kaulinan ku ngabeberkeun sababaraha foto dirina dina rumaja-siswi, kalayan penampilan anu béda-béda, sareng sahenteuna kami tiasa nyarios yén anjeunna leres kliru!

Jeans kalayan liang logor, kaos lega sareng sapatu gedé aka "bom", anu nyela bumi anu parantos nyobian makeup dina waktos éta masih ngagaduhan badan anu cukup "normal" ". Kalayan organisme gratis tina bahan plastik dina waktos éta, saurang ogé tiasa masihan ka Kim anu alus tanpa pangakuan. Teras sumping selebriti â € ¦ ah ahhâ € |

Kumaha cara milarian vérsi rumaja Kim Kardashian Wanda People?

CB

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.jewanda-magazine.com/2019/08/people-kim-kardashian-devoile-des-photos-delle-adolescente-la-go-est-meconnaissable/