5 rempah alami ngalawan nyeri nyeri dengkul

Upami anjeun maca tulisan ieu, éta kusabab anjeun milari cara alami pikeun ngalawan nyeri dengkul. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu kalayan perawatan anu ditangtoskeun sareng bantosan tambahan sababaraha rempah alami anu anti-radang sareng analgesik.

Papanggih dina tulisan ieu kumaha rempah sapertos kunyit, jahé, kayu manis, cengkéh sareng cayenne tiasa ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa ngalebetkeun kana dahareun anjeun pikeun ningali kauntungan kaséhatan anu umum sacara umum.

Nyeri luhut

Nyeri lutut mangrupikeun masalah hanjakalna umum anu teu dugi ka umur salah tangtu. Éta tiasa aya hubunganana sareng cimata ligament atanapi patologi khusus sapertos rematik ngaragragkeun atanapi inféksi.

Gejala utama nyaéta radang sareng warna beureum. Tapi, urang ogé tiasa kakurangan tina kaku, kalemahan atanapi henteu stabilitas. Dina sababaraha kasus, gerakan penyambutan dengkul terbatas, atanapi urang ogé tiasa ngadangukeun remuk nalika aya gerakan.

Kami baris daptar dina tulisan ieu daptar rempah 5 alami anu tiasa ngabantosan anjeun ngalawan nyeri dengkul. Nanging, urang kedah teras konsultasi ka dokter pikeun ngadamel diagnosis sareng resep perawatan anu dituduhkeunkhususna upami gejala penting atanapi beuki parah.

5 rempah alami pikeun ngalawan nyeri dengkul

1. turmeric

Kami mimiti nyebat ratu rempah: kunir. Ubar ubar anu kuat ieu dianggo saprakbarang antik margi anti-radang, analgesik, antioksidan, anticarcinogenik sareng hépatoprotective.

Kanyataanna, panaliti nunjukkeun yén pangaruhna langkung kuat tibatan obat-obatan pikeun nulungan ngilu. Kunyit ogé boga kaunggulan henteu masihanefek samping pikeun kaséhatan. Éta sababna mangrupikeun pilihan pangpayunna pikeun ngalawan nyeri nyeri dengkul.

2. jahé

Harita, jahé, tina kulawarga anu sami sareng kunir, ogé mangrupikeun ubar anu saé pikeun ngaleungitkeun nyeri sacara alami. Urang ogé tiasa meakeun éta sareng nganggo éta topically (diterapkeun kana kulit). via aplikasi minyak bumi jahé éncér sareng minyak sanés.

Milarian teras: Resep kueh jahé anu enak

Hiji diajar nunjukkeun hasil positip tina ekstrak jahé dina sakumna pasién 247 anu ngagaduhan osteoarthritis tina dengkul. Panaliti ieu ngungkabkeun panurunan dina gejala. Nanging, perlu pikeun hormat dosis pikeun nyegah masalah nyerna saeutik anu samara ieu tiasa nyababkeun dina sababaraha kasus.

Ogé baca: Ubar Jahé ngalawan nyeri

3. Cabeas cabé, salah sahiji rempah alami pikeun ngilu

Cabeenne cabé ngandung capsaicin, komponén aktif anu pungent anu ogé mangpaat pikeun nyeri. Jiga jahé mungkin ogé pikeun ngagabungkeun konsumsi lisan sareng aplikasi topikal.

Nanging, upami urang milih nambihan lada cayenne kana piring kami, émut yén ieu tiasa ngaganggu. Tapi, pangaruh ieu bisa dihindari upami ieu laun dilebetkeun kana diet urang.

4. Kayu manis Ceylon

Batang kayu manis

Kayu manis nyaéta rempah anu ngagaduhan sipat anti-radang, di antawis seueur virtuus penyembuhan anu sanés. Éta tiasa dianggo topically, digabungkeun sareng bahan sanés sapertos jahe sareng minyak wijen. Ieu bakal ngirangan nyeri sareng ningkatkeun mobilitas gabungan.

Kami ngarékoméndasikeun milih Ceylon kayu manis kusabab épék terapi kuat, dibandingkeun sareng jinis sanés. Kami tiasa nambihan éta piring amis kami sareng gurih, nyiapkeun kana infusion atanapi nganggo éta salaku suplemén.

5. Cengkéh

Tungtungna, cengkeh ngandung eugenol dina jumlah anu signifikan. Sanyawa ieu, ogé aya dina kayu manis sareng pala, ngagaduhan sipat analisaik. Nyatana, rempah ieu parantos dianggo dina jaman kuno salaku ubar pikeun ngaleupaskeun nyeri huntu.

Urang tiasa nganggo minyak cengkéh di wewengkon anu kapangaruhan pikeun lega. Éta nyababkeun rasa kagum kana dengkul. Urang kedah kitu konsisten sareng metode ieu pikeun perhatosan pamutahiran anu signifikan.

Anjeun ayeuna terang rempah alami 5 ieu pikeun ngalawan nyeri dengkul. Henteu ngan ukur anjeun bakal masihan rasa kana piring anjeun, tapi ogé ngagaduhan mangpaat anu pohara efektif pikeun ngubaran rupa-rupa masalah kaséhatan. Rasa aranjeunna sareng mendakan mangpaatna!

pos teh 5 rempah alami ngalawan nyeri nyeri dengkul mucunghul munggaran dina Ningkatkeun kaséhatan anjeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/5-epices-naturelles-contre-les-douleurs-de-genou/