Putri Diana kagét: nickname rahasia Diana pikeun Pangeran Harry ngungkabkeun pamikiran leres-leres

Putra kahiji Putri Diana Pangeran William langsung calik dina tahta saatos pangéran Inggris Charles. Samentawis William masih digedékeun salaku Raja Inggris hareup, adi na Pangeran Harry dianggap kurang penting dina bunderan karajaan. Diana, Putri Wales, henteu sieun ditaroskeun status quo.

Diana, Putri Wales, henteu pernah sieun teu ngaganggu tradisi. anjeunna nanaroskeun sénsitip monarki Inggris dina tuangeun Natal sareng Ratu

Dina 1995, anjeunna masihan wawancara tivi ngabeledug ka program Panawaran BBC dimana anjeunna ucap sacara kabuka. tanya Pangeran Charles ngeunaan murangkalih janten raja.

MACA DEUI: Bom Putri Putri: Anu naon panginten tina Diana dina monarki - sareng Éropa

Reuwas Putri Diana: nickname rahasia Diana pikeun Pangeran Harry ngungkabkeun pamikiran leres-leres (Gambar: Getty)

Nalika ditaroskeun naha anjeunna percaya Putri Diana nyarios, "Sok aya konflik pasea hal ieu sareng anjeunna nalika urang nyawalakeun éta, sareng kuring paham konflik ieu kusabab éta peran anu paling nuntut pisan, Pangeran Wales, tapi mangrupikeun peran anu sami-sami nungtut. janten raja.

"Sareng Pangeran Pangeran Wales ngahasilkeun langkung seueur kabébasan ayeuna, sareng janten raja bakal langkung saré.

"Sareng kusabab kuring terang karakterna, kuring bakal nganggap yén padamelan paling luhur, sakumaha kuring nyauran éta, bakal nyababkeun anjeunna wates anu luar biasa, sareng kuring henteu terang naha anjeunna tiasa adaptasi kana éta. "

Di sisi anu sanés, julukan rahasia Diana pikeun Pangeran Harry sigana nunjukkeun saha, dina pamadegan na, bakal langkung saé janten raja sadinten.

Putri kagét

Reuwas Putri Diana: Diana ngagaduhan julukan rahasia kanggo Harry (Gambar: Getty)

Putri Diana reuwas

Reuwas Putri Diana: Diana teu pernah negaskeun masarakat awam naon anu disangka éta leres pikeun William (Gambar: Getty)

dina program Channel 5 William & Harry: Princes At War? Wartawan Inggris Robert Jobson netelakeun naon anu diémutan ku Diana.

Mr. Jobson nyarios yén Diana panginten Harry bakal ngadamel raja anu langkung saé tibatan lanceukna anu ageung sareng yén anjeunna malah ngagaduhan julukan khusus kusabab kitu.

Mr. Jobson nyarios, "Anjeunna ngarujuk ka Harry salaku GKH (Good King Harry) margi anjeunna panginten anjeunna panginten bakal langkung saé tibatan William pikeun peran anu bakal anjeunna laksanakeun di lembur."

Nanging, sateuacan pupusna dina 1997 Diana henteu kantos negeskeun sacara umum naon anu anjeunna panginten saé kanggo masa depan William.

Putri kagét

Reuwas Putri Diana: Putri Diana dipisahkeun ti Charles nalika anjeunna ngawawancara Panorama ngabeledug (Gambar: Getty)

Nalika ditaroskeun upami judul raja éta langsung langsung ka William salami wawancara sareng Panorama, Diana saur, "Nya, maka anjeun kedah tingali yén William masih ngora ayeuna, maka anjeun bakal Naha anjeun ngagaduhan beungbeurat sapertos taktak sapertos umur? Abdi teu tiasa ngajawab patarosan na. "

Pupusna prématur sareng tragis di 1997 ningali anjeunna angkat ka tingkat suci ku masarakat Inggris sareng dirina tuluy Perdana Menteri Tony Blair ngagelar anjeunna "putri rahayat".

William bieu pisan umur 15 taun nalika Diana tiwas dina kacilakaan mobil di Paris.

Pangeran William sareng Pangeran Harry sok caket di budak leutik, tapi kabeungkeut duka saatos pupus indungna.

H Nanging, para pangéran sigana pisah ti silih saling taun-taun ayeuna sareng dokumenter anyar Channel 5 nyarioskeun celah antara dua duduluran.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express