Resep steak 2 veggie pikeun hamburger anjeun kedah rasa - Perbaikan kasehatan anjeun

Burger Veggie mangrupakeun variasi dina hamburger tradisional. Resep ieu cocog pisan pikeun jalma anu kusabab alesan médis atanapi étis henteu meakeun produk tina sato. Éta sababna kami di dieu pikeun nyobaan dua resep steak hamburger vegan, anu leres-leres enak.

Persiapan ieu mangrupikeun cara anu gancang sareng asli ngonsumsi katuangan pabrik langkung. Konsumsi burger vegan lalaunan ningkat ka seluruh dunya kusabab alternatif anu langkung saé sareng langkung kalori. Aya, ogé, henteu aya watesna varian. Ieu kami nawiskeun anjeun dua. Pilih salah sahiji anu paling cocog jeung citarasa anjeun. Ka anjeun apron!

1. Steaks Vegan dilakukeun sareng quinoa

Steaks Vegan dijieun tina Quinoa rendah kalori sareng ngandung gizi mangpaat pikeun kaséhatan. Quinoa mangrupikeun kadaharan anu beunghar ku protéin sayur, vitamin B, C sareng E sareng mineral penting, sacara khusus beusi sareng kalsium.

Resep ieu gampang disiapkeun sareng mangrupikeun pilihan anu langkung pikeun meakeun langkung seueur pepelakan tutuwuhan. Urang pikir sacara khusus barudak ngucapkeunana.

bahan

  • 200 g quinoa
  • 100 g tina wortel
  • 70 g oatmeal
  • 1 bawang
  • 1 leek
  • 30 ml susu sayur
  • cengkeh bodas 1
  • breadcrumbs
  • minyak zaitun tambahan parawan
  • Peterseli, thyme sareng oregano
  • Uyah jeung cabé

siap-siapna

  • Mimiti, kumbah sareng bilas quinoa, teras bawa ka kulub dina panci salami 20 menit.
  • Lulus quinoa liwat kana tabung sareng cagar deui pikeun engké.
  • Mesek bawang, cengkéh bawang bodas sareng leek, teras motong sayuran ieu dina julienne.
  • Simpen sayuran anu dipotong dina julienne dina Blénder sareng nyampur dugi ka anjeun nyampur campuran anu homogen. Upami anjeun hoyong, sateuacan gentos sayuran ka Blénder, anjeun tiasa masak, tapi ieu sanés diperyogikeun. Salaku tambahan, éta bakal butuh anjeun deui.
  • Tambihkeun susu sayur, quinoa anu asak, oats, uyah sareng rempah-rempah anu anjeun pilih. Aduk rata.
  • Ayeuna waktuna mesek, ngumbah sareng ngilu wortel. Aduk rata jeung aduk deui.
  • Tambihkeun jumlah roti anu anjeun pikir pas. Gagasan nyaéta pikeun ngagaduhan tékstur konsisten. Simpen campuran dina kulkas sababaraha jam supados steak tiasa ngawangun nalika masak.
  • Kanggo masak, anjeun tiasa milih pikeun baking atanapi kanggo loyang. Upami anjeun milih pilihan kadua, tumis vegan anjeun dina kuéh anu cukup panas kalayan minyak zaitun. Teras miceunkeun kaleuwihan minyak anu nganggo kerét anu nyerep. Upami anjeun milih pikeun baking, nempatkeun stik dina piring sareng hayu aranjeunna masak pikeun sapuluh menit dina saban gigir di 180ºC (panas kaluhur sareng handap).
  • Steaks vegan anjeun tos siap. Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta angkat hamburger anjeun sareng babak bakal dimaénkeun. Selera napsu!

Artikel ieu ogé tiasa resep: diet vegan pikeun atlit: naon anu kudu anggap we?

2. Bangkong sayur jéntré tina beas

Piring anu mini-burger

Resep ieu didamel tina bahan dasar, mangrupikeun bahan anu biasana di bumi. Anjeunna tiasa nyandak anjeun kaluar tina bisnis nalika anjeun henteu terang naon anu masak.

Resep ieu bakal nyegah anjeun nyerah ka godaan ku milih parantos disiapkeun sareng pirisan anu diolah dinten dimana anjeun bakal kakurangan inspirasi ..

bahan

  • 80 g tina béas lengkep
  • 100 g tina wortel
  • 1 bawang
  • 2 cengkéh bodas
  • cabe beureum 1
  • Tepung pare
  • breadcrumbs
  • minyak zaitun tambahan parawan
  • Uyah jeung cabé

siap-siapna

  • Mimiti, mesek sareng motong bawang, wortel sareng cengkéh bawang bodas heula. Teras nempatkeun éta dina loyang anu anjeun parantos tuang tuang tina minyak zaitun sateuacana. Masak di handap ku panas kurang leuwih lima belas menit.
  • Tambahkeun lada anu digentos heula sareng dihiji ogé sakur sangu anu asak. Campur kacau pikeun menangkeun campuran sareng rasa homogen
  • Jaman anu ayeuna waktuna pikeun ngabentuk steaks vegan. Sakali réngsé, saring éta dina cornmeal atanapi breadcrumbs.
  • Sakumaha anu merhatoskeun sakumaha anu masak, upami anjeun parantos nutupan steaks kalayan tipung, kami mamatahan anjeun ngagoreng aranjeunna dina loyang tinimbang henteu ngasuh dina oven. Panas drizzle minyak zaitun anu hadé dina loyang sareng masak vegan anjeun saatos-atos supados suhu minyak henteu turun.
  • Sakali diasakan, tempat tuang anjeun dina baki ditutupan kertas absorbent jang ngaleupaskeun kaleuwihan lemak.
  • Steaks anjeun parantos siap! Sadaya anu anjeun laksanakeun nyaéta angkat hamburger anjeun sareng nikmati tuangeun anjeun. Selera napsu!

Artikel ieu ogé tiasa resep: komentar nyiapkeun mayonnaise vegan anu lezat

Dinten pikeun roti, kami mamatahan anjeun milih roti multi-gandum atanapi roti gandum sadayana.

Upami anjeun henteu hoyong tuang roti, salad rokét kalayan tomat, saos mustard atanapi saos vinaigrette anu hadé mangrupikeun pilihan. A krim sayuran (zucchini, squash, bayem) lain. Sareng pikeun dessert, naon anu langkung saé tibatan buah anu saé! Anjeun bakal mastikeun nutupan kabutuhan gizi.

Nalika ngahijikeun burger anjeun, anjeun tiasa ngalebetkeun bahan-bahan ieu: tomat, saos mayonnaise vegan, saos pesto, mustard, kéju vegan, suung atanapi katuangan sanés anu anjeun pilih.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/2-recettes-de-steaks-vegans-pour-hamburgers-que-vous-devez-gouter/