Meghan Markle "henteu miceunan waktos atanapi énergi" sakaligus pesawat swasta - fokus kana hal anu langkung ageung

Duchess of Sussex dikritik pikeun sababaraha kali nyandak jet pribadi sareng Pangeran Harry, sanaos biantara na ngarah nyimpen planét na. Tapi Meghan diréaksikeun di tukangeunana kamari nalika damel dina Smart Works, amal anu didédikasikeun ka awéwé.

Tilas aktris ngadamel demonstrasi anu galak dina video anu dibagikeun dina akun Instagram Sussex.

Hiji jalma anu nyarios ka Vanity Fair, "Anjeunna nuju maju sareng salamet badai.

"Anjeunna henteu miceun waktos atanapi tanaga pikeun kahirupan pribadi dirina. ngalungkeun, tapi anjeunna bungah ngeunaan peluncuran anyar. "

Meghan "naék kana" deretan jet pribadi sareng nolak "runtah waktos atanapi tanaga" dina acara éta (Gambar: INSTAGRAM ROYAL SUSSEX)

warta Meghan markle

Meghan diréaksikeun pisan kritis di tukangeunana nalika anjeunna masihan dirina ka Smart The Works (Gambar: INSTAGRAM ROYAL SUSSEX)

Sumber anu sanésna nambihan: "Sajauh éta, éta badai anu bakal kaluar. Anjeunna fokus kana hal anu langkung ageung ayeuna. "

Meghan sareng Harry ngadangukeun tuduhan munafik saatos nyandak opat jet swasta dina dinten 11 najan da'wah biasa.

Sussex parantos kéngingkeun modeu angkutan béngsin tina béngsin. Ibiza sareng Little Archie Ngagungkeun ulang taun 38th Meghan

Aranjeunna teras angkat ka Sir Elton John di Nice dina jet pribadi kanggo dinten liburan sanés.

MACA DEUI: Kate v Meghan: The royals gaduh gaya anu béda tina keibuan

warta Meghan markle

Tilas aktris ngadamel demonstrasi gedé dina video anu dibagikeun ngeunaan Instagram Sussex ' (Gambar: INSTAGRAM ROYAL SUSSEX)

Ieu sumping saatos Harry janji yén aranjeunna bakal ngagaduhan maksimal dua murangkalih pikeun ngahemat pangeusian dina wawancara dina masalah Séptémber Vogue, anu dikaluarkeun ku Meghan. 19659004] Sareng bulan Juni, aranjeunna ngingetkeun pendukung stagramna yén "aya jam pikeun nangtayungan planet urang".

Pasangan karajaan nambihan: "Kami ngabahayakeun tempat anu indah ieu anu kami nyauran bumi kami, kanggo diri urang sorangan sareng kanggo generasi anu bakal datang. Hayu urang simpen anjeunna. Hayu urang ngalakukeun bagian urang. "

Harry ogé nyatakeun yén "unggal pilihan, unggal tapak suku, unggal tindakan ngajadikeun bédana" pikeun ngabantosan lingkungan.

Ulah sono
Kagét indungna tina selebritis Meghan Markle [Wawasan]
Kumaha Meghan Markle tetep kasemén dina dinten kawinan [Analisis]
Meghan Markle katingal langkung langsing tibatan kantos dina carita Instagram anyar [Video]

judulna

Klip nunjukeun némbak poto busana pikeun garis pakeanna sareng asosiasi amal (Gambar: INSTAGRAM ROYAL SUSSEX)

warta Meghan markle

Meghan sareng Harry nyanghareupan kritik sabab nyandak jet pribadi saatos nyarioskeun perkawis lingkungan (Gambar: Getty)

Sussex ngadangukeun kritik guruh pikeun nyandak jet pribadi saatos ngomong ngeunaan lingkungan éta.

Jameela Jamil sareng Jessica Mulroney, anu parantos dituduh kritikus rasis, sumping pikeun mertahankeunana.

Acara acara omongan Amérika Ellen DeGeneres tweeted yén Meghan sareng Harry ngan saukur nyoba "ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé."

Tapi presenter radio Julia Hartley-Brewer ngawaler, "Hei, sadayana, lirénna nyobian Harry sareng Meghan!

News Meghan Markle

Iraha Meghan sareng Harry kawin? (Gambar: kabisat)

"Ieu mangrupikeun dua jalmi saderhana anu ngan ukur hoyong ngadamel dunya tempat anu langkung saé - hiji kapal terbang pribadi dina hiji waktos."

Sir Elton ngaku yén anjeunna parantos nyusun jet pribadi tina Meghan sareng Harry di Perancis pikeun nawiskeun aranjeunna liburan saatos "taun hectic" karya amal.

Jutawan éta nambahan yén anjeunna parantos mayar kanggo penerbangan janten nétral karbon.

Piers Morgan Inggris, of Good Morning, ngaréspon: "Ku kituna, jutawan anu berpréstasi 'prajurit-eco-soldadu' Sussex nyita jet pribadi kana pendampingnya ti bintang pop, anu teras mayar artos pikeun ngimbangan karusakan lingkunganana. ?

meghan markle data

Aranjeunna dituduh munafik saatos nyandak opat jet swasta dina 11 dinten (Gambar: GETTY) [19659042] $ (fungsi () {ExpressApp.TopArticles.Init ('https://cdn.images.express.co.uk/api/article s / dianjurkeun / ga12h_106.json? R = 2' )})

{% = o.title%}

"Kuring resep Elton, tapi hey, urang ngobrol ngeunaan ngagali kawah anu langkung ageung. "

Sareng wartawan Dan Wootton: "Janten, upami urang ngiringan logika Harry, Meghan sareng Elton pikeun ngimbangi émisi karbon nganggo kas, urang tiasa asup ka dunya anu ngan ukur beunghar mega anu gaduh hak ngapung di hareup.

"Éta elitist sareng palsu. Sahenteuna Greta Thurnberg ngadamel naon anu anjeunna ngajarkeun. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express