Ubat alami pikeun Ngahindarkeun Sindrom kandung kemih nyeri - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Ngatasi sindrom kandung kemih anu henteu gampang sareng tiasa nyababkeun seueur gangguan sareng hanjelu pikeun anu kakurangan tina éta. Pasalna teu dipikanyaho sareng teu aya perlakuan anu bener-bener mujarab.

Perawatan tina patologi ieu ogé kaasup parobahan gaya hirup, ogé kontrol anu setrés anu tiasa janten pemicu. Kusabab kitu urang bakal ngantep anjeun terang sababaraha obat alami anu tiasa ngabantosan anjeun ngaleungitkeun gejala.

Naon anu nyeri tina kandung kemih?

Sindrom kandung kemih nyeri - baheulana disebut cystitis interstitial- mangrupikeun panyakit anu kronis ngabalukarkeun ngarareunah sareng nyeri dina kandung kemih. Jalma anu sangsara ti dinya kedah sering urin. Gejala meureun variasina rada gumantung kana sabar. Sacara umum, sindrom ieu mangaruhan awéwé tibatan lalaki.

Patologi ieu pisan ngarobih kualitas kahirupan pasien ieu. Éta ogé tiasa nyababkeun nyeri nalika séks, gangguan bobo sareng gejala kandung kemih. Tungtungna, éta tiasa ngarobih wanda sareng nyababkeun kahariwang, setrés, atanapi déprési.

Ogé baca: Kumaha pikeun ngatur setrés saé

Ubat alami pikeun Ngahindarkeun Sindrom kandung kemih nyeri

Perawatan alami pikeun ngaleungitkeun sindrom kandung kemih gumantungkeun sababaraha lampah dina diet sareng kontrol setrés. Salaku tambahan, fisioterapi ogé tiasa efektif saatos konsultasi ka dokter anjeun.

Éta ogé disarankeun psikoterapi pikeun ngabantosan kahariwang sareng rarasaan kateken. Hiji pilihan nyaeta terapi paripolah kognitif ogé terapi anu ngabantosan urang bersantai.

1. blueberries

Anu mimiti, pikeun ngaleupaskeun sindrom kandung kemih anu nyeri, kami tiasa nganggo jus atanapi tablet anu didasarkeun ku bilberry. Ieu hususna sabab pikeun jalma anu sering sangsara.

Kauntungan buah beureum ieu ngalawan sindrom ieu kusabab kandungan na anthocyanidins. Bahan ieu bakal ngabantosan nyegah baktéri ti milu kana tembok kandung kemih.

2. Ékstrak siki jeruk bali

Lajeng, ekstrak siki jeruk bali mangrupikeun harta alam anu beuki populer pikeun tarung inféksi. Éta tiasa ngabantosan urang ngaleungitkeun sindrom kandung kemih anu nyeri tanpa efek samping na antibiotik konvensional.

Siki jeruk ieu, di sagigireun sipat antioksidan na, gaduh sipat antimikrobial anu ngirangan ngembangkeun baktéri sareng jamur. Kusabab éta tiasa janten suplemén pikeun nguatkeun sistem kekebalan urang.

3. Bearberry atanapi tega céri

Tungtungna, bearberry atanapi tega céri mangrupikeun ubar alami anu efektif pikeun nyegah sareng ngaleungitkeun sindrom kandung kemih nyeri ogé inféksi saluran kemih sacara umum. Sanajan kitu disarankeun pikeun ngonsumsi salami mimiti tahapan tauninpeksi sareng sok dina pangawasan médis.

Idéalna nyaéta ngahijikeun daun bearberry sareng obat alami anu sanés. Urang ogé tiasa meunteun éta salaku infus, dina kapsul atanapi dina tablet. Éta tanpa nyarios yén urang bakal hormat dina hal ieu dosis anu dituduhkeun ku produsén.

Naha henteu nginum atanapi inuman? Naon anu pangsaéna?

Hiji awewe nahan sagelas cai

Ahirna, pasien anu sindrom kandung kemih nyeri, nyababkeun yén aranjeunna sering kudu urin. Ieu sababna sababaraha milih ngirangan konsumsi cair. Aranjeunna nyangka yén éta tiasa ngabantosan ngirangan sababaraha gen.

Tapi, tetep caian sapopoe ogé ngabantosan éncér toksin dina cikiih. Ieu bakal langkung ngaganggu upami henteu diungsikeun. Salaku tambahan, hidrasi anu alus ngamungkinkeun transit peujit anu saé. Mémang kabebeng ogé tiasa ngaganggu gejalana.

Ningali: Kadaharan 8 pikeun ngamajukeun transit peujit anjeun

Tip paling anyar pikeun ngaleupaskeun sindrom kandung kemih

Tungtungna, urang moal tiasa mopohokeun dua tips terakhir anu sering urang masihan dina hal ieu. Nu kahiji nyaéta milih baju jero anu didamel tina bahan alami sapertos kapas. Anu kadua nyaéta pikeun ngajaga kabersihan tina bagian swasta nalika badé ka jamban. Dina basa sanés, sok ti payun ka tukang (ka arah anus).

Urang ayeuna terang sababaraha pangobatan sareng tip anu bakal nulungan ngagentos sindrom kandung kemih nyeri atanapi sahenteuna ningkatkeun kualitas hirup urang. Éta patut dicobian sabab henteu nunjukkeun résiko kaséhatan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/remedes-naturels-pour-soulager-le-syndrome-de-la-vessie-douloureuse/