TIP: 45 DUMPLING AND PASTRY LEG || Tips masak sareng masak



KUDU IDE KUDA

Video ieu pinuh ku ideu anu saé anu saé kulawarga anjeun bakal resep. Anjeun bakal diajar kumaha carana ngadamel desserts anu saé anu bakal sampurna pikeun kasempetan anu khusus sareng masak quenelles anu pangsaéna di dunya! Anjeun bakal diajar kumaha nyieun rupa-rupa wangun tanpa cacad. Lalajo tutorial kami gampang sareng ngagunakeun imajinasi anjeun! Abdi bogoh baso sareng Abdi siap tuang aranjeunna sadaya waktu kalayan sagala guyonan. Anjeun bakal heran, tapi gampang pisan pikeun masak baso di bumi sareng anjeun bakal mendakan koleksi anu sanés kabeh tutorial anu bakal ngajarkeun ngabengkokkeun baso dina cara anu luar biasa. Lalajo video kami sareng pilih padding sareng kaedah tilepan karesep anjeun! Salaku tambahan, nyieun pangsit mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng nyiptakeun hiji hal anu saé pisan. Tapi ulah hilap yén éta penting pisan pikeun ngégél unggal pelet, khusus upami anjeun badé kulub dina cai. Entong nganggo teuing tipung, lamun éta bakal hese pisan ngégél baso. Milarian téknik tilepan pangbasajanna - tilepan dina segitiga. Anjeun kedah nempatkeun sudu teh pakan di tengah adonan (bentuk bunder). Mimitian pinching dua tungtung di arah tengah. Anggo jempol sarenginger anjeun pikeun nyiwit cit tina tungtung katilu. Siap! The pastri puff tiasa dianggo pikeun piring anu béda, anjeun tiasa masak gancang pizza, croissants, roll-up sareng seueur deui! Dina vidéo ieu anjeun bakal mendakan cara anu sederhana sareng pikaresepeun pikeun ngalipet adonan sareng nyiapkeun tuangeun anu sampurna!

timestamps:
00: 09 Cara saé pikeun ngalipet pangsit
01: 19 Rose lipatan
04: Gagasan 07 pikeun puff pastry
kayu manis gulungan

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=kPCZUYv1Puo